Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • Trans Premium JR 506395 picture - 1
  • Trans Premium JR 506395 picture - 2
  • Trans Premium JR 506395 picture - 1
  • Trans Premium JR 506395 picture - 2

Trans Premium JR 506395

Cod produs: Trans Premium JR 506395

Preț recomandat: 899.00 Lei

599.00 Lei

Denumire Trans Premium JR 506395

Producator Trans

Profil Rocker

Flex  Moale

Forma tip twin

Tip Teren All mountain

Noul snowboard Trans Premium pentru toate categoriile de varsta convinge prin noua sa form vario rocker, care are un camber moderat în zona de îmbinare. Acest concept permite o abordare jucăușă a pârtiei. Trans Premium face faţă atât pe pârtie tare, cât şi în zăpadă pulbere. Nu conteaza că eşti începător sau avansat, performanţa freestyle de calitate nu te va dezamăgi. Acest lucru este garantat de miezul din lemn pe toată lungimea plăcii, țesăturile triaxiale de sticlă și toate celelalte detalii fine ale snowboardului. 

Baza are certificare ISO 8400.

 

ROCKER- Acest tip de profil este utilizat pentru powder, dar si pentru sarituri si intoarceri, fiind mult mai practice la aterizari. Profilul este opusul camberului, zona de contact cu zapada este la mijloc, dar prin presiune aceasta se mareste.

True Twinvarful si coada snowboardului au aceleasi dimensiuni. Avantajul acestui tip de snowboard este ca poti sa mergi in ambele directii. Adica poti sa mergi si cu stangul in fata dar si cu dreptul. Aceasta forma se foloseste pentru park si freestyle.

 

 

 

 

https://www.snowsports.ro/tinymce/source/sb_guide_rocker.jpg

 

Trans produce placi de snowboard de peste 20 de ani, in propria fabrica din Germania cu scopul principal de a transforma experienta snowboardingului intr-una deosebita, fiind interesati in primul rand sa respecte standardele de calitate ridicate pe care și le-au impus.

De fiecare data cand termina o noua colectie, echipa de la Trans isi aminteste de anii de inceput, cand au gandit prima colectie cu echipament simplu si isi dau seama ca pasiunea a ramas la cote ridicate. Sunt dedicati snowboardingului si doresc sa construiasca produse care sa fie pe plac riderilor si sa nu faca niciodata rabat de la calitate.

De la inceput, Trans au fost interesati sa nu produca placi simple si banale, iar fabrica din Germania, construita de 8 ani, ii ajuta sa isi implineasca acest vis, alături de toata echipa din spate, de ingineri si tehnicieni cu care lucreaza pentru a ajunge la singurul lucru care conteaza: produsul perfect.

De asemenea, sunt interesati sa produca cat mai putine deseuri si sa foloseasca resurse locale pe cat posibil, in conditiile in care reusesc sa scoata pe piata produse cat mai prietenoase cu natura; tocmai pentru ca sporturile de iarna au nevoie de o natura protejata.

Cand vine vorba de Trans, ai parte de fiecare data de calitate la preturi rezonabile, inovatie in design si materiale sustenabile si colaborari cu rideri de top.

  • TRANSPORT GRATUIT la comenzile de peste 299 de lei din Romania
  • Cost transport de 15 lei la comenzi sub 299 lei  prin Easy Box sau 19 lei prin Sameday
  • Comandă astăzi până în ora 12:00 și mâine poți primi coletul (în zile lucrătoare);
  • Plata se poate face prin RAMBURS, la primirea coletului, sau prin Card Bancar.

La RaSport, cumperi fără griji! Dacă nu ți se potrivește mărimea sau nu îți place produsul, îl poți SCHIMBA sau RETURNA în termen de 14 zile!

Pentru returnarea produselor este necesar să completezi FORMULARUL DE RETUR de pe site.

Trimiteți coletul înapoi prin Sameday (tel 0758.523.548), cu plata transportului la destinatar ( Sc White Rasnow Invest Srl), la adresa str. Aurel Vlaicu, nr. 1, Magazin RaSport, Cluj Napoca, tel 0758.523.548. Taxa de retur sau schimb este de 19 lei reprezentând taxa de transport. Pentru schimburile pentru care mai trebuie achitată o diferență ramburs, se va percepe o taxă de ramburs de 5 lei.

0
Rating mediu
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta
Ultimele produse vizionate
Arrow up icon