Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Buy Back Online Junior

 

Rasport Buy Back Junior Online - cumperi de la Rasport pentru juniorul tău și timp de 2 ani beneficiezi de programul nostru de răscumpărare.

Cumperi acum - Returnezi sezonul următor - Primești 50% din valoarea echipamentului pe care îl returnezi

Exemplu:

Pasul 1 Cumperi acum o pereche de schi de copii cu 250 de lei.

Pasul 2 Sezonul următor dorești să returnezi perechea de ski. Completezi Formularul de Buy Back Junior Online .

Pasul 3 După completarea acestuia noi o să trimitem un curier să ridice perechea de schiuri (Taxele de transport, aproximativ 20 de lei, o să fie achitate de către expeditor.).

Pasul 4 Perechea de schiuri ajunge la RaSport, se face o analiză, după care pe adresa de mail din Formularul de Buy Back Junior Online o să-ți trimitem codul de voucher în valoare de 125 lei (50% din valoarea achitată).

Pasul 5 Îți alegi o pereche de schiuri pentru juniorul tău din categoria Schiuri Copii SH, în valoare de 300 de lei, introduci codul de voucher primit și o să rămână o sumă de plată de 175 lei.

Notă la exemplul dat: Când o să se returneze schiul de 300 de lei, o să primiți 150 de lei (50 % din valoarea schiului).

 

CONDIȚII PROGRAM BUY BACK

Programul Rasport Buy Back Junior este conceput cu scopul de a ușura achiziția echipamentului de ski pentru copii și are ca obiectiv înlocuirea echipamentului vechi (rămas mic) cu unul potrivit dimensiunilor fizice ale copiilor.
Acest program are la bază conștientizarea alegerilor dificile pe care părinții le-au de luat în momentul în care aleg echipamentul de ski pentru copii, mai exact costurile ridicate din fiecare an, datorate modificărilor fizice ale copiilor .
Acest program vizează toate echipamentele de ski (schiuri, clăpari - Copii SH) cumpărate de la Rasport. Acest program nu necesită neaparat achiziționarea unui nou pachet complet (ski, clăpari Copii SH), se poate face buy-back pentru fiecare produs în parte. (De exemplu, dacă schiurile încă se potrivesc și clăparii nu se potrivesc, noi facem buy-back la clăpari și păstrați schiurile pentru un alt sezon.).
Toate echipamentele ski junior calificate pentru programul Buy Back Rasport Online au o valoare de răscumpărare. Clienții care achiziționează echipamente-junior în sezonul actual, au posibilitatea de a face buy-back în termen de 2 ani de zile, începând de la data facturării primului produs/echipament. Echipamentul tău o sa fie evaluat de către echipa noastră, iar după această evaluare, o să-ți fie comunicată în cel mai scurt timp valoarea de răscumpărare a echipamentului.

Toate echipamentele returnate trebuie să fie curățate și în stare funcțională de revânzare. Este acceptată o uzura normală a acestora, însă uzura sau deteriorarea excesivă poate face ca unele articole să nu fie eligibile pentru returnare. Dacă sunt necesare reparații pentru a aduce echipamentele în stare de vânzare, costurile de reparație pot fi deduse din valoarea comercială. O verificare de bază se va face pe toate produsele comercializate, ca parte a programului, fără costuri suplimentare.

Exemple de uzură sau deteriorare excesivă includ (dar nu se limitează la acestea):
•orice talpă care la bază sau la baza superioară a unui schi sau a unei plăci prezintă urme de uzură pâna la miezul schi-ului sau al plăcii, canturi îndoite sau rupte, vârfuri sau cozi exfoliate.
•canturi care nu mai pot fi ascuțite.
•șuruburile lipsă, cleme de legare lipsă sau rupte, cataramele sau curelele rupte, căptușelile sfărâmate.
•echipamentele purtate dincolo de specificațiile obligatorii.
* Părinții a căror copii schiază foarte mult (competiții, sunt înscriși în cluburi de ski, etc.), ar trebui să înțeleagă că uzura normală pentru această categorie este adesea excesivă și va face ca echipamentul să nu fie adecvat pentru revânzare, prin urmare, nu sunt eligibile pentru tranzacționare.

 

PROGRAMUL NOSTRU DE BUY BACK PE SCURT

1.Cui se adresează programul de Buy Back oferit de Rasport?
• Copiilor a căror vârsta este cuprinsă între 3-14 ani.
• Clienților care au achiziționat după data de 31 martie 2018 produse/ echipamente de ski&snowboard junior de la Rasport .

 

2.Cum beneficiez de program?
• Achiziționez un produs/echipamente Junior de la Rasport și în termen de maxim 2 ani de zile*, pe baza facturii/bon fiscal poți beneficia de oferta de buy back.

*În cazul în care produsele au fost achiziționate la o perioadă mai mare de 2 ani, se poate oferi un discount de maxim 30 % din valoarea echipamentului achiziționat.


3. Dacă cumpăr o pereche de schiuri și o pereche de clăpari Junior, pot face buy-back doar pentru perechea de clăpari?
•Da, aveți posibilitatea să faceți buy-back doar pentru un singur produs, indiferent câte ați achiziționat anterior.


4.Care sunt produsele care intră în cadrul programului buy-back Junior?
• Produsele care intră în cadrul programului Buy-Back Junior sunt: skiuri pentru copii și clăpari pentru copii. (Începând cu data de 17.11.2023 nu mai pot fii returnați în cadrul programului de Buy Back Junior clăparii reglabili Roxa Chameleon 2 sau 3 achiziționați după data de 17.11.2023).


5. Ce înseamnă echipamente Junior?
• Echipamentele Junior sunt toate produsele din categoria Ski și Clăpari copii SH de pe www.rasport.ro.


6. Bețele de ski pentru copii intră în program?
•Deoarece majoritatea copiilor învață să schieze fără bețe de ski, am decis că bețele de ski să nu intre în programul Buy-Back.

 

7. Se pot achiziționa mai multe perechi de ski sau de clăpari de către aceeași persoană?
• Da, se întamplă des ca mulți dintre clienții noștri să aibă mai mult de un copil, iar atunci nu putem limita achiziția de produse la un singur echipament.


8. Ce înseamnă programul Buy-Back Junior?
• Buy Back Junior Rasport presupune răscumpărarea de către noi a unui produs (ski, clăpari SH copii) atunci când se achiziționează unul nou, dumneavoastră urmând astfel să plătiți doar diferența de bani, nu întregul preț afișat.
• Programul Buy-Back Junior se desfășoară ținând cont de următorii pași:
a) Se achiziționeaza produse din categoria Ski și Clăpari Copii SH, de pe www.rasport.ro.
b) Împreună cu produsele vei primi o factură fiscală care atestă achiziționarea produselor din categoria Ski-Clăpari Copii SH.
c) În termeni de maxim 2 ani de zile, Skiurile și Clăparii pentru Copii SH se pot schimba cu altele potrivite vârstei copilului.*
d) Valoarea produsului/produselor care vor fi schimbate cu altele, o să vă fie comunicată dupa ce colegii noștri o să facă o evaluare a gradului de uzură, a aspectului estetic și funcțional.

*În cazul în care produsele au fost achiziționate la o perioadă mai mare de 2 ani, se poate oferi un discount de maxim 30 % din valoarea echipamentului achiziționat.


9. Ce voi primi în schimbul produselor pentru care doresc să fac Buy-Back Junior?
• În schimbul produselor Buy-Back Junior veți primi un voucher a cărui valoare este de 50% din valoarea pe care ați achitat-o pentru produsele pentru care doriți să faceți buy-back.


10 Pot să primesc în schimbul produselor din cadrul programului Buy-Back Junior, bani?
• Nu se primesc bani în schimbul produselor. Veți putea primi doar un voucher valoric, aferent produselor pentru care doriți să faceți buy-back. Pentru neclarități, vezi punctul 8.


11. Cum vă înștiintez că doresc să fac Buy-Back Junior?
• Pentru a ne înștiința de dorința dumneavoastră de a face Buy-Back Junior, este necesar să aveți cont pe site-ul nostru, www.rasport.ro, și de a completa Formularul de Buy-Back, pe care îl găsiți pe pagina principală a site-ului.


12. Dacă am pierdut factura pot beneficia în continuare de programul Buy-Back Junior?
•Da, avem nevoie doar să ne transmiteți datele dumneavoastră de facturare împreună cu o dovadă că dumneavostră sunteți persoana trecută în factură.


13. Ce se întâmplă după ce completez formularul de Buy-Back Junior?
• În termen de maxim 3 zile lucrătoare, veți fi contactat de către un consilier de vânzări de la Rasport, care se va ocupa de toate formalitățile pentru ca produsul/produsele să ajungă la noi. Noi vom contacta firma de curierat care să ridice produsele de la dvs, iar după ce astea ajung la noi și sunt verificate de către departamentul service, iar în maxim 5 zile lucrătoare veți fi contactat pentru a primi codul de voucher.


14. Cât timp este valabil codul de voucher și pentru ce produse?
• Codul de voucher este valabil o lună din momentul în care îl primiți și se poate aplica doar pentru produsele Schi si Clăpari Copii SH.


15. Cine plătește transportul pentru produsele din cadrul programului Buy-Back Junior?
Transportul produselor către Rasport, va fi suportat de către dumneavoastră.


16. Dacă pe factură există mai multe produse, se poate face buy-back doar pentru unu dintre ele?
• Da, puteți face buy-back doar la produsele la care doriți dumneavoastră, cu condiția ca acestea să se încadreze în program.


17. Care sunt produsele care NU mai pot beneficia de programul de buy-back?
• Orice talpă care la bază sau la baza superioară a unui schi sau a unei plăci prezintă urme de uzura până la miezul ski-ului sau al plăcii, canturi îndoite sau rupte, vârfuri sau cozi exfoliate.
• Canturi care nu mai pot fi ascuțite.
• Șuruburile lipsă, cleme de legare lipsă sau rupte, cataramele sau curelele rupte, căptușelile sfărâmate.
• Echipamentele purtate dincolo de specificațiile obligatorii.


În cadrul programului buy-back intră produsele achiziționate de la Rasport, schiuri și clăpari pentru copii.

*În situația în care produsele nu beneficiază de programul de buy back din motive de neconformitate (vezi criterile enunțate mai sus) sau nu sunteți multumiți de evaluarea făcută de colegii noștri, produsul/produsele vă vor fi înapoiate costul transportului fiind suportat de către dumneavoastră.

**În cazul în care produsele au fost achiziționate la o perioadă mai mare de 2 ani, se poate oferi un discount de maxim 30 % din valoarea echipamentului achiziționat.

Arrow up icon