Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Termeni și condiții

Emiterea comenzilor pentru produsele expuse implică acceptarea acestor termeni și condiții. Rasport.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni fără o notificare prealabilă.

Program de lucru
Comenzile plasate pe site se onorează în continuare.

Date de identificare
SC White Rasnow Invest SRL
Nr. Registrul Comertului : J12/1023/2018
C.I.F.: 39052617
Nr. telefon: 0371789153
E-mail: contact@rasport.ro
Adresa magazinului:
RASPORT
STR. AUREL VLAICU, NR. 1 (Sens Giratoriu Mărăști-Vizavi de OMV)
Loc. Cluj Napoca


INTRODUCERE
Pagina www.rasport.ro şi întregul său conținut reprezintă integral proprietatea intelectuală a societății comerciale SC White Rasnow Invest, cu sediul în Cluj Napoca, jud Cluj, înregistrată la Oficiul Registrului Comertului sub numărul J12/1023/2018, cod fiscal 39052617. Reproducerea informațiilor din cadrul site-ului este strict interzisă fără acordul proprietarului și se pedepsește conform legislației în vigoare. Tentativele de accesare administrativă a site-ului și alte tentative de blocare ale acestuia sunt considerate frauduloase și pot declanșa urmărirea penală.
În vederea utilizării acestui site este necesar să citiți și să acceptați în totalitate termenii și condițiile de confidențialitate detaliate mai jos. Utilizarea în continuare a acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții.
Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare, nu creează obligații contractuale și nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele neconcordante. Pot fi câteodată diferențe față de produsul pe care îl prezintă, în funcție de furnizorii cu care lucrăm. Totodată White Rasnow Invest SRL nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire și/sau afișare în ceea ce privește prețurile, caracteristicile, imaginile, etc.


LIVRARE ȘI PLATĂ
Toate produsele de pe site-ul www.rasport.ro au prețul afișat în lei (RON), preț ce nu include taxele de transport și ramburs, pe care cumpărătorul trebuie să le suporte, în cazul în care comanda nu depășește valoarea de 299 RON. La comenzi în valoare mai mare de 299 RON, livrarea este gratuită. Toate modificările de preț, reducerile sau promoțiile vor fi menționate în mod explicit în descrierea produsului. Valoarea minimă a unei comenzi este de 20 de lei. Valoarea minimă se referă la valoarea de plată (valoarea produselor minus valoarea voucherelor dacă acestea există), fără taxa de transport.
Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite după primirea comenzii și discuțiile telefonice, prin e-mail și prin orice alte metodă, cu personalul firmei SC White Rasnow Invest SRL., nu constituie acceptări ferme ale comenzii și nu semnifică încheierea contractului la distanță.
Livrarea produselor comandate pe site-ul nostru se face în următoarea zi lucrătoare față de momentul plasării comenzii. Sunteți înștiințat printr-un email în momentul în care produsele comandate au fost predate agentului de curier rapid. Durata de livrare este de 1-2 zile din momentul primirii emailului de înștiințare a expediției, pentru zonele acoperite de firma de curierat rapid (90% din teritoriul României). Comenzile înregistrate sâmbătă și duminică vor fi expediate luni, livrarea se va face marți sau miercuri, în funcție de locația clientului.
În cazuri excepționale, livrarea poate dura mai mult, iar atunci veți fi înștiințat telefonic despre acest lucru. Timpul de procesare a comenzii este de o zi lucrătoare.
Produsele sunt împachetate conform cerințelor firmei de curierat și sunt asigurate pe timpul transportului, până în momentul livrării. Constatările referitoare la integritatea coletelor se vor face în prezența agentului curier. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.
Livrarea se face doar pe teritoriul României, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid prin firma Sameday, sau altă firmă de curierat parteneră. În cazul în care localitatea dvs. nu este în lista Sameday, DPD sau altă firmă de curierat cu care avem încheiată o colaborare puteți opta pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu. Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastra ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. În ziua în care agentul de curierat va livra produsul, veți fi contactat telefonic pentru a stabili unde doriți să fie efectuată livrarea. Astfel, puteți alege o altă adresă de livrare, dacă nu sunteți disponibil la adresa specificată.
La comenzi în valoare mai mare de 299 RON, livrarea este gratuită. La comenzile care nu depășesc valoarea de 299 RON tariful de livrare este 19 RON/comandă. Această valoare se va adăuga în factura proformă generată la finalizara comenzii. Se va percepe o taxă de 5 lei pentru comenzile care au ca și metodă de plată Ramburs la curier.
SC White Rasnow Invest SRL își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu persoanele ce manifesta comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau care au în istoricul comenzilor livrări refuzate. De asemenea, SC White Rasnow Invest SRL își rezervă dreptul de a le bloca accesul acestora la site.
Plata produselor achiziționate de pe site-ul Rasport.ro poate fi facută în trei moduri:
- Ramburs: comanda este achitată agentului de curierat rapid în momentul în care i se livrează produsele comandate.
- Numerar: în cazul în care ridicați produsul de la magazinul nostru din Cluj Napoca, str. Aurel Vlaicu, nr. 1.
- Transfer bancar/ ordin de plată: plata se efectuează în maxim 3 zile lucrătoare din momentul efectuării comenzii către:

Nr. Reg. com: J12/1023/2018
C.I.F.: 39052617
Nr. telefon: 0371789153
CONT: RO90INGB0000999907822050
E-mail: contact@rasport.ro
Confirmarea plăţii se face prin email la adresa contact@rasport.ro. Comanda este procesată după confirmarea plății.

RETURNAREA PRODUSELOR
Produsele achiziționate prin contract la distanță se pot returna conform prevederilor O.G. 130/2000, cu modificările ulterioare. Acestea se pot returna, cu ambalajul original, cu toate accesoriile și consumabilele și în aceeași stare în care au fost recepționate, împreună cu factura în original, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.
Atenție !!! În cazul în care se returneză un produs care are transportul gratuit datorită depășirii valorii de 299 lei, în momentul în care se returnează suma de bani aferentă produsului se va reține suma de 19 lei aferentă transportului.
În funcție de stocul existent, firma SC White Rasnow Invest SRL oferă următoarele opțiuni clientului:
- de a înlocui produsul cu altul
- de a repara produsul
- de a returna contravaloarea produsului, în cel mult 14 de zile de la primirea acestuia
Condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, socuri sau consum (la consumabile), etc. SC White Rasnow Invest SRL nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, şi nici nu acceptă returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.
De asemenea, în cazul ridicării produselor de la sediul magazinului S. nu beneficiați de dreptul de denunțare a contractului în termen de 14 zile, întrucât acest mod de livrare nu poate fi considerat comerț la distanță.

*De asemenea, pentru schimburile sau retururile de mai mult de 2 produse pentru care solicitați ca ridicarea produselor să o facem noi, se va percepe o taxă suplimentară de transport care va fii comunicată în momentul în care sunteți contactat pentru a stabili metoda pe care o alegeți pentru ca produsul să ajungă la noi.

ATENȚIE!!! Piesele și accesoriile pentru trotinete electrice nu pot fii returnate fără dovada încercării de montaj într-un service autorizat. Clientul își asumă în totalitate răspunderea în cazul comandării pieselor sau accesoriilor nepotrivite și îi revine obligația de a verifica dimensiunea sau specificațiile produselor.


CALITATEA PRODUSELOR
Nici prețul, nici specificațiile tehnice prezente pe site nu reprezintă în vreun fel obligație contractuală, iar acestea pot fi schimbate fără o notificare prealabilă. Toate fotografiile produselor au caracter strict informativ; pot exista diferențe între pozele prezentate pe site și produsele respective sau acestea pot conține accesorii neincluse în prețul afișat.


GARANȚIA PRODUSELOR
Produsele noi achiziționate prin intermediul site-ului www.rasport.ro beneficiază de garanția acordată de fiecare producător sau distribuitor partener, în conformitate cu legislația în vigoare. Produsele folosite (second-hand) nu beneficiază de garanție.
Garanția este valabilă de la data achiziționării produsului, se aplică numai clientului inițial, nu este transferabilă și se limitează la repararea, înlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia în funcție de stocul existent.
Garanția nu acoperă situații precum: uzura firească apărută în timp, asamblarea incorectă, întreținerea în neconformitate cu recomandările producătorului, montarea unor componente sau accesorii necompatibile cu produsul sau care au altă destinație, accidente, abuzuri sau neglijențe.
Garanția se pierde în cazul în care produsul achiziționat este folosit în alte scopuri decât cele recomandate de către producător. Pentru a putea beneficia de garanție, produsul trebuie să fie însoțit, în mod obligatoriu, de bon sau factură fiscală și, după caz, de certificatul de garanție valabil și de o copie a actului de identitate a cumpărătorului.
În cazul coletelor livrate prin Fan Courier, SC White Rasnow Invest SRL nu oferă despăgubiri materiale și nu schimbă produsele ce au fost avariate în timpul transportului. Este responsabilitatea dvs., în calitate de client, să verificați cu atenție coletul în momentul primirii, iar dacă observați urme de lovire de orice natură, vă rugăm să consemnați imediat pe documentul de transport (AWB) și să formulați imediat o reclamație telefonica la sediul central al Fan Courier.

PREȚURI ȘI PROMOȚII
SC White Rasnow Invest SRL își rezervă dreptul de a stabili regulamentele promoţiilor și a concursurilor pe care le organizeaza, respectând legislația în vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunostință eventualilor participanți prin intermediul site-ului www.rasport.ro.
Discount-urile, reducerile și promoțiile nu sunt cumulative. Întotdeauna este valabilă reducerea cu valoarea cea mai mare. De asemenea, atât promoțiile, cât și prețurile promoționale se aplică doar comenzilor înregistrate pe site în intervalul de timp în care promoția este valabila și în limita stocului disponibil.
SC White Rasnow Invest SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor oferite la promoție și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără a fi necesară vreo notificare prealabilă.

Prețurile din magazinul fizic pot să difere față de prețurile din magazinul online.


POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRILOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL
Pagina web www.rasport.ro este o pagină web specializată pentru comerțul on-line en-detail. Pentru a putea cumpăra de pe pagina noastră, orice client/potential client poate să își creeze un cont, acesta fiind alcătuit din adresa de e-mail a acestuia și o parola. Informații despre adresa de domiciliu sau adresa de livrare, respectiv numărul de telefon sunt necesare pentru a trimite prin poștă eventualele comenzi. Crearea unui cont este opțională pentru cumpărături, însă informațiile personale și cele de livrare sunt obligatorii.
Conform cerințelor Legii 667/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii 56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții în sectorul comunicațiilor electronice, firma SC White Rasnow Invest SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumnevoastră.
Informațiile comunicate de dumnevoastră nu vor fi furnizate unei terțe părți fără acordul dumneavoastră. SC White Rasnow Invest SRL nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit. Datele personale pot fi transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora.
După completarea formularului de înregistrare, utilizatorul are la dispoziție un cont de unde va putea lansa comenzi de pe site-ul www.rasport.ro. Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidențialității asupra parolei asociate accesului la site-ul www.rasport.ro, condiționate pentru logare.
Orice încercare de accesare neautorizată a site-ulu www.rasport.ro în vederea obținerii de informații personale ale unor utilizatori sau cu intenția de a modifica în vreun fel conținutul sau structura site-ului, de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.rasport.ro, va fi considerată tentativa de frauda și va fi raportată imediat autorităţilor competente.


CONȚINUT ȘI COPYRIGHT
Site-ul www.rasport.ro este proprietatea integrală a SC White Rasnow Invest SRL, drept urmare întregul conținut este protejat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996), precum și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.
Toți vizitatorii site-ului se obliga astfel să respecte drepturile de autor și să nu folosească fără acordul prealabil al SC White Rasnow Invest SRL nici un text, imagine, element grafic, simbol sau alte asemenea date. Orice fel de abatere va fi raportată organelor competente și se va sancționa conform legilor in vigoare.


DISPOZIȚII FINALE
Orice neînțelegere va fi rezolvată pe cale amiabilă. În caz contrar, se va apela la instanța de judecată din municipiul Cluj Napoca, societatea noastră având sediul social în județul Cluj.
SC White Rasnow Invest SRL își rezervă dreptul de a efectua modificări ulterioare tuturor prevederilor mai sus prezentate, dar și orice alte modificări asupra structurii și conținutului site-ului www.rasport.ro, fără a avea obligația de a anunța în prealabil utilizatorii acestui site..

Dacă una sau mai multe din clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de motiv, această clauză nu va afecta în niciun fel valabilitatea celorlalte clauze.
Nu ne asumăm răspunderea pentru situațiile ce pot apărea din cauza erorilor de software sau a defecțiunilor tehnice ce pot interveni la server.

Pentru orice fel de nelămuriri, ne poți contacta pe e-mail la adresa: contact@rasport.ro.

Arrow up icon