Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Despre Noi


RaSport a luat naștere în noiembrie 2013, sub denumirea de Schimag într-o locație de aproximativ 25 mp în Cluj Napoca. Pe atunci comercializam doar schiuri-produse second hand în locația noastră fizică și online pe site-ul www.schimag.ro. În 2014 a avut loc o primă schimbare: Schimag devine Rasport, www.rasport.ro, spațiul nostru se lărgește cu 100 mp și începem să comercializăm plăci de snowbord și alte accesorii care țin de sfera Ski&Snowboard. În decursul a 3 ani, Rasport și-a desfășurat activitatea atât în mediul online, cât și fizic, iar în acea perioadă s-a început achiziționarea de aparaturi de service pentru ski&snowboard, și prin urmare, am început să oferim clienților noștri serviciul de service pentru schi-uri si snowboard-uri. În anul 2017 a avut loc marea schimbare: ne-am mutat într-o nouă locație de aproximativ 200 mp și tot atunci am început să ne diversificăm portofoliul de produse comercilizate. Suntem într-un continuu proces de creștere și dorim să vă oferim o experiență cât mai plăcută, fiind deschiși la sugestiile și feedback-urile voastre constructive. Începând cu 2021 am început și partea de distribuție de produse recondiționate, iar activitatea noastră se desfășoară în locații care însumează peste 1200 mp.

 

Viziunea noastră este să transformăm industria sportivă prin promovarea economiei circulare, reducând risipa și încurajând reutilizarea și reciclarea echipamentelor sportive. Viziunea noastră este să creăm un ecosistem sustenabil în care fiecare articol sportiv să aibă o viață prelungită și un impact minim asupra mediului. Prin procese de reparare și repunere a produselor în circuitul economic, și prin programe precum Buy Back, Închiriere și Rabla, susținem acest proces, făcând sportul mai accesibil și mai sustenabil. Facem acest lucru din 2013 și ne dorim să ne îmbunătățim continuu pentru a servi mai bine comunitățile noastre și pentru a proteja planeta.

 

Misiunea noastră este să reducem impactul negativ al industriei sportive asupra mediului, oferind soluții sustenabile și accesibile pentru reutilizarea, repararea și reciclarea echipamentelor sportive. Prin programele noastre de Buy Back, Închiriere și Rabla, și prin serviciile noastre de reparații și distribuție de piese, ne propunem să prelungim viața produselor sportive și să încurajăm repararea acestora. Lucrăm activ pentru a educa și inspira comunitățile să adopte practici responsabile, sprijinind astfel un stil de viață sănătos și ecologic. În fiecare zi, ne dedicăm acestei misiuni, având ca scop final crearea unui ecosistem sportiv sustenabil și inovativ.

Arrow up icon