Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Despre Noi


RaSport a luat naștere în noiembrie 2013, sub denumirea de Schimag într-o locație de aproximativ 25 mp în Cluj Napoca. Pe atunci comercializam doar schiuri-produse second hand în locația noastră fizică și online pe site-ul www.schimag.ro. În 2014 a avut loc o primă schimbare: Schimag devine Rasport, www.rasport.ro, spațiul nostru se lărgește cu 100 mp și începem să comercializăm plăci de snowbord și alte accesorii care țin de sfera Ski&Snowboard. În decursul a 3 ani, Rasport și-a desfășurat activitatea atât în mediul online, cât și fizic, iar în acea perioadă s-a început achiziționarea de aparaturi de service pentru ski&snowboard, și prin urmare, am început să oferim clienților noștri serviciul de service pentru schi-uri si snowboard-uri. În anul 2017 a avut loc marea schimbare: ne-am mutat într-o nouă locație de aproximativ 200 mp și tot atunci am început să ne diversificăm portofoliul de produse comercilizate. Suntem într-un continuu proces de creștere și dorim să vă oferim o experiență cât mai plăcută, fiind deschiși la sugestiile și feedback-urile voastre constructive.

RaSport este locul unde se întâlnesc toți cei care sunt pasionați de sport. Oferim o gamă variată de produse pentru ski și snowboard, trekking, pantofi sport și trotinete electrice. În magazin și pe pagina noastră puteți găsi o gamă variată de produse atât noi, cât și second hand. Suntem foarte atenți la nevoile voastre, iar echipamentele pe care le oferim sunt complet recondiţionate și verificate înainte de a ajunge în faţa voastră. Credem că achiziția unui echipament este de multe ori problematică, motiv pentru care o să depunem efortul necesar pentru ca voi să vă bucurați de o gamă variată de produse și de consultanță, în alegerea echipamentului potrivit.

Suntem o echipa de tineri profesioniști, preocupați de gusturile, nevoile și posibilitățile voastre, motiv pentru care prin intermediul nostru puteți beneficia de echipamente de cea mai bună calitate la prețuri accesibile.
Nu ezitați să comandați sau să ne cereți sfatul!!!

Magazinul nostru este situat în Cluj Napoca, str. Aurel Vlaicu, Nr. 1 (Sens Giratoriu Mărăști).

Program de lucru:

Luni-Vineri: 10-18

Sâmbătă: 10-15

Duminică: Închis

Magazinul online www.rasport.ro este administrat de SC White Rasnow Invest SRL.
Date de identificare:
SC White Rasnow Invest SRL
Loc Cluj Napoca, str. Aurel Vlaicu, nr. 1 (Sens Giratoriu Mărăști, vizavi de OMV), jud. Cluj. CIF 39052617
Reg Com : J12/1023/2018
Nr. telefon: 0371789153

Vanzari- tasta 1/Service: tasta 2

B2B/Centre închirierii/Magazine: 0746151229
E-mail: contact@rasport.ro

 

Arrow up icon