Service trotinete electrice RaSport

Dacă te numeri printre iubitorii de trotinete electrice, RaSport vine în ajutorul tău cu service trotinete electrice! Acest serviciu vine în întâmpinarea tuturor utilizatorilor de trotinete care doresc să își mențină vehiculele în stare optimă de funcționare, oferindu-le o gamă completă de servicii de calitate, efectuate de către profesioniști.

Service trotinete electrice - Cu ce operațiuni te putem ajuta

RaSport își propune să ofere cele mai bune servicii de întreținere și reparație pentru trotinete electrice, acoperind o gamă largă de nevoi și cerințe. Iată câteva dintre cele mai importante servicii oferite: 

1. Revizie Generală

O revizie completă este esențială pentru a asigura funcționarea corectă și sigură a trotinetei tale. Echipa de experți de la RaSport.ro va verifica și testa toate componentele esențiale. Revizia include:

  • Degresat și reglat frână

  • Verificat cablu frână

  • Eliminat jocuri

  • Degresat și gresat părțile mobile

  • Verificat șuruburi

2. Înlocuire cameră/cauciuc 

Oferim o gamă variată de cauciucuri și camere pentru trotinete electrice, perfecte pentru orice model și preferință. Indiferent dacă aveți nevoie de cauciucuri rezistente la uzură sau camere durabile pentru a preveni penele, avem soluția ideală pentru dumneavoastră. În plus, echipa noastră de experți oferă servicii profesionale de înlocuire, asigurând montaj rapid și sigur.

3. Înlocuire Piese și Accesorii

Pentru a prelungi durata de viață a trotinetei tale și a-i îmbunătăți performanțele, RaSport oferă servicii de înlocuire pentru piese și accesorii esențiale. De la rulmenți și plăcuțe frână, la aripi și ghidoane, toate piesele sunt de calitate superioară și compatibile cu diverse modele de trotinete.

De ce să alegi service trotinete electrice RaSport? 

Profesionalism și Experiență

Echipa RaSport este formată din tehnicieni cu experiență în domeniul reparațiilor și întreținerii trotinetelor. Fiecare intervenție este realizată cu maximă atenție și profesionalism, garantând astfel satisfacția clienților.

Echipamente Moderne

La RaSport, utilizăm echipamente și instrumente de ultimă generație pentru diagnosticare și reparații, asigurând astfel precizie și eficiență în toate intervențiile.

Servicii Personalizate

Fiecare trotinetă este diferită, iar echipa RaSport înțelege acest lucru. De aceea, serviciile oferite sunt adaptate nevoilor specifice fiecărui client și fiecărui tip de trotinetă.

Te așteptăm la locația noastră din Cluj-Napoca (str. Aurel Vlaicu, nr.1), pentru a te ajuta să repari problemele partenerului tău de drumuri! 

Intră pe site-ul nostru ca să vezi lista completă de servicii. De asemenea, nu uita să ne urmărești și pe pagina de Instagram, pentru a nu rata noutățile.