Service trotinete electrice Cluj Napoca, la Rasport

 

Tot mai multe trotinete electrice pot fi văzute pe străzile din Cluj, iar asta este un lucru bun, pentru că aceste vehicule sunt ecologice, eficiente, rapide, interactive și distractive. Sunt o alternativă eco-friendly și o soluție sustenabilă pentru un oraș precum Clujul, unde în ultimii ani traficul a devenit tot mai aglomerat.

Trotinetele electrice sunt ușor de folosit, ușor de depozitat (mai ales noile modele pliabile) și nu au nevoie de o întreținere minuțioasă și complexă. Cu toate acestea, dacă ai o trotinetă electrică, este recomandat ca la un interval de circa 6 luni să-i faci o revizie periodică într-un service bun.

La Rasport, suntem pasionați de sport, adrenalină și vehicule cu roți. În afară de programul de mentenanță pe care îl recomandăm pentru trotinetele electrice, în service-ul nostru din Cluj, oferim o serie de servicii pentru reparații și înlocuire componente defecte.

Constatarea unui defect în service trotinete electrice Cluj este gratuită, dacă vei alege în continuare să faci reparația trotinetei la noi. Programele pentru revizie includ operațiunile de reglare, curățare, degresare, verificare componente interne, încărcare completă a bateriei, eliminare jocuri.

Ca să fii sigur că te poți baza pe trotineta ta de fiecare dată, îți recomandăm să faci o astfel de revizie o dată la 6 luni. Astfel, vei putea preîntâmpina unele probleme mai serioase care pot apărea în mecanismul de funcționare al trotinetei și ce este mai important, vei circula în siguranță.

 

Reparații trotinete electrice Cluj Napoca

Cele mai frecvente operațiuni de reparații trotinete electrice includ soluționarea penelor, schimbul cauciucurilor pline și pneumatice, schimbarea plăcuțelor de frână, a rulmenților, înlocuirea accelerometrului, controllerului, a bateriei, aripei, cablurilor de frână sau a sistemului de iluminare.

La cerere, în centrul de service trotinete Cluj, oferim servicii de recalibrare tambur trotinete electrice, degresare, ungere suspensii și verificarea presiunii în roți.

 

Ce trotinete electrice reparăm la Rasport?

Cele mai frecvente branduri de trotinete electrice care ajung în service-ul nostru sunt Xiaomi, Joyor și Kaboo, dar dacă ai o trotinetă din portofoliul altui brand, te așteptăm în centrul nostru de reparații și mentenanță, pentru că specialiștii noștri au experiență și cu alte mărci.

Pe lângă serviciile de reparații și întreținere trotinete electrice, Rasport vinde mai multe piese de schimb trotinete și accesorii trotinete electrice, ceea ce înseamnă că pentru înlocuirea anumitor componente timpul de soluționarea va fi mai scurt. În cazul în care vrei să faci un upgrade la o trotinetă mai nouă și mai performantă, te invităm să descoperi în oferta noastră modelele de la Joyor și Kaabo - click AICI.

 

Cei care au trecut deja pragul centrului nostru de service trotinete electrice Cluj știu că echipa noastră de specialiști este deschisă, competentă, mereu cu soluții la îndemână. Dorința noastră este ca de fiecare dată să oferim servicii de calitate și reparații durabile, realizate cu simț de răspundere. De aceea, ne dedicăm fiecărui client în parte și facem tot ce se poate pentru rezolvarea problemelor ce țin de întreținerea, reparația sau înlocuirea anumite componente pentru trotinetele electrice.