Programul Buy-Back Junior - echipament ski cu beneficii

Dacă te numeri printre iubitorii sporturilor de iarnă, un echipament ski impecabil stă în topul lucrurilor importante pentru tine. La RaSport, achiziționarea unui echipament vine la pachet cu multiple avantaje.

Atunci când vorbim despre echipament ski pentru copii, este necesar să cauți cele mai avantajoase oferte. Datorită faptului că cei mici cresc destul de repede, aceștia necesită schimbarea echipamentului în mod constant. Astfel, trebuie să te orientezi spre opțiuni care să îți ofere beneficii.

Buy-Back Junior – program destinat celor mici

În magazinul nostru, la cumpărarea de echipament ski pentru copii, vei avea ocazia să te bucuri de un program de tip buy-back, destinat în mod exclusiv micuților. După achiziționare, vei avea șansa să returnezi echipamentul în termen de 2 ani. În urma returului, primești un voucher de 50% reducere, pentru următoarea achiziție.

Te întrebi care sunt avantajele?

  • Investiții mai mici pentru echipament ski

De multe ori, părerile legate de sporturile de iarnă, se rezumă la faptul că acestea sunt costisitoare. Atunci când vine vorba de cei mici, achiziția anuală de echipamente poate să se ridice la costuri ridicate. Tocmai de aceea, echipa RaSport te ajută să economisești.

  • Opțiuni diverse de echipament ski

Datorită faptului că poți să schimbi echipamentul celui mic cu un preț redus, poți să îi oferi șansa să testeze echipament de la mai multe brand-uri. Prin acest mod, cel mic va reuși să își dea seama ce îi place, reușind să evolueze mai rapid pe pârtie.

Părerea specialiștilor contează

Atunci când te decizi să alegi un nou echipament ski pentru cel mic și îți dorești ceva diferit, experții din cadrul magazinului nostru îți vor oferi toate sfaturile de care ai nevoie. De la schiuri noi, schiuri second hand, până la îmbrăcăminte ski și accesorii, echipa noastră te ajută să alegi cea mai bună variantă pentru tine.

Te așteptăm în magazinul nostru fizic sau online, pentru a-ți achiziționa un echipament ski ideal pentru micuțul tău. Bucură-te de ofertele și promoțiile pe care le poți găsi. Nu uita, avem o gamă largă de schiuri second hand, clăpari ski, vei găsi toate elementele necesare pentru a-ți alcătui un echipament ski complet.

Vezi mai multe detalii despre ce presupune programul buy-back junior în acest video.