Top 5 accesorii trotinetă electrică - personalizează-ți partenerul de drum

Trotineta electrică a devenit un adevărat partener, în special pentru călătoriile în oraș. Atunci când traficul îți pune piedici, trotineta electrică este un ajutor de nădejde. Însă, pentru a-ți pune amprenta, ai nevoie de accesorii trotinetă electrică.

Iată top 5 accesorii trotinetă electrică de care ai nevoie, pentru a-ți personaliza trotineta într-un mod util.

1. Suport telefon trotineta electrică

Cu ajutorul unui suport telefon trotineta electrică, poți scăpa de grija telefonului tău. Confecționat din materiale dure și rezistente, suportul îți va păstra telefonul în siguranță pe parcursul călătoriilor tale. Acesta se montează pe ghidon și este compatibil cu majoritatea tipurilor de ghidon (cu diametrul sub 31.8 mm). Suport telefon trotinetă electrică este potrivit pentru majoritatea telefoanelor actuale.

2. Lacăt antifurt trotinetă electrică cu alarmă

Asigură-te că trotineta te este mereu în siguranță în absența ta. Achiziționează lacăt antifurt trotinetă electrică cu alarmă, ideal pentru momentele în care ești nevoit să îți lași trotineta parcată în locuri nesupravegheate.

Lacătul este fabricat din materiale de înaltă calitate, pentru a-ți garanta securitate crescută. Acesta este prevăzut cu senzor de mișcare.

3. Pompă portabilă

Scapă de obstacolele pe care o pană ți le poate aduce în cale. Cu pompă portabilă trotinetă electrică, ai parte de utilitate crescută. Aceasta este potrivită atât pentru anvelope de trotinete și biciclete, cât și pentru minge, saltele pneumatice și jucării.

4. Husă trotinetă electrică

Bucură-te de utilitate și ușurință în transport cu husă trotinetă electrică. Datorită materialelor calitative, husa este impermeabilă, rezistentă și durabilă. De asemenea, aceasta ideală pentru depozitarea trotinetei electrice, pe parcursul perioadei în care nu o utilizezi.

5. Scaun trotinetă electrică

  Echipează-ți trotineta cu un scaun trotinetă electrică. Bucură-te de călătorii confortabile și liniștite. Scaunul este pliabil, astfel acesta nu deranjează sistemul de pliere al trotinetei. De asemenea, scaunul este ajustabil în înalțime, potrivindu-se perfect nevoilor tale.

Acum că ai mai multe idei având în vedere accesorizarea trotinetei tale, fă o listă cu cele necesare și bucură-te de drumuri liniștite cu trotineta ta.

Achiziționează accesorii trotinetă electrică de pe www.rasport.ro și profită de ofertele momentului!