Top 3 stațiuni ski din Maramureș 

Zona Maramureșului este celebră pentru peisajul montan oferit și atmosfera tradițională, care nu este doar un magnet pentru turiștii care doresc să descopere frumusețea naturală a regiunii, ci și pentru cei pasionați de sporturile de iarnă. Dacă încă nu ți-ai ales destinația pentru vacanța de iarnă, iată top 3 stațiuni ski preferate din zona:

1. Stațiunea Cavnic

Sursă foto: skisuperavnic.ro

Stațiunea Cavnic este una dintre cele mai populare stațiuni ski din Maramureș. Situată în Munții Gutâi, la o altitudine de aproximativ 1.000 - 1.200 de metri, Cavnicul oferă condiții excelente pentru schi și snowboard. Cu pârtii pentru toate nivelele de experiență, de la începători până la avansați, stațiunea atrage atât familii cât și entuziaști ai sporturilor de iarnă. De asemenea, Cavnicul este cunoscut pentru zăpada abundentă și pentru peisajele sale spectaculoase.

 2. Stațiunea Borșa

Sursă foto: g4media.ro 

Borșa, situată în partea nordică a Munților Rodnei, este o altă destinație populară pentru iubitorii de schi. Stațiunea este renumită pentru cea mai lungă pârtie din Maramureș, având aproximativ 2.000 de metri lungime. Aceasta oferă o experiență unică și provocatoare pentru schiori și snowboarderi. În plus, Borșa este apreciată pentru peisajele sale deosebite, iar telecabina ce urcă spre vârful muntelui este o experiență în sine.

 3. Stațiunea Mogosa

Sursă foto: ski-si-snowboard.ro

Stațiunea Mogosa, situată în apropiere de orașul Vișeu de Sus, este o alegere excelentă pentru cei care doresc să experimenteze schiul într-un cadru natural pitoresc. Cu pârtii bine întreținute și variate, Mogosa oferă o gamă diversă de trasee, potrivite atât pentru începători cât și pentru schiori avansați. În plus, stațiunea beneficiază de facilități moderne și de o atmosferă relaxantă și primitoare.

Fiecare dintre aceste stațiuni ski din Maramureș oferă o experiență distinctă și captivantă, combinând aventura pe pârtii cu frumusețea naturală a peisajelor montane. Cu pârtii pentru toate nivelurile de experiență, aceste destinații sunt potrivite atât pentru familii, cât și pentru grupuri de prieteni în căutare de distracție și aventură în zăpadă. Pentru pasionații de sporturi de iarnă, Maramureșul reprezintă o adevărată comoară ascunsă în inima României.

 Nu uita să te pregătești cu echipament ski de calitate. La RaSport găsești o gamă largă de produse, care acoperă orice necesitate. Te așteptăm în magazinul nostru fizic sau online, pentru a profita de calitatea oferită, la prețuri avantajoase.

Urmărește-ne și pe pagina de Facebook, pentru a nu rata noutățile.