Rasport: Distribuitor Exclusiv Blacksheep în România. Ochelari și căști outdoor de super calitate

 

În zilele noastre, când suntem înconjurați de tehnologie, agitație și stres, activitățile în natură au rol de detoxifiere, destindere, aventură, experiențe sănătoase care ne alimentează starea de bine. Dar, când te aventurezi în natură, când ești tentat să calci pe poteci din ce în ce mai abrupte și să experimentezi activități tot mai incitante, calitatea echipamentului outdoor devine critică.

De aceea, la Rasport, suntem permanent interesați să furnizăm articole sportive de cea mai bună calitate. Așa am ajuns să includem în portofoliul nostru brandul austriac Blacksheep.

Despre brandul Blacksheep

Blacksheep este o companie din Austria și a pornit ca o afacere de familie în anul 2015. Produce echipamente sportive outdoor pentru cicliști, skiori, pasionații de snowboard etc. Misiunea oficială a brandului este de a oferi produse de calitate la prețuri rezonabile, iar echipa din spatele acestei companii este formată din iubitori practicanți ai sportului outdoor, cu experiență îndelungată.

Articolele Blacksheep vizează noutatea și tendințele, design-ul cool și de calitate foarte bună. Prin urmare, ele sunt recomandate frecvent de mulți sportivi amatori și profesioniști, de entuziaști ai activităților în natură.

 

Brandul Blacksheep la Rasport

În România, Rasport deține exclusivitate în promovarea și vânzarea articolelor marcate cu simpatica "oaie neagră", iar acest lucru ne bucură și onorează. Așa se face că în oferta noastră veți găsi articole Blacksheep diferite, de cea mai bună calitate, la prețuri excelente.

De pe site-ul Rasport puteți comanda acum online:

 

  1. Ochelari de ski și snowboard Blacksheep

O colecție extrem de elegantă, în culori tari și cu multiple proprietăți de protecție: burete cu triplă densitate, curea reglabilă, materiale ușoare pentru ramă și lentile, anti-ceață, dublă ventilație, lentile cu protecție UV.

Pentru întreaga oferta de ochelari de ski și snowboard Blacksheep, click AICI.

  1. Căști ski & snowboard Blacksheep

Noile căști Blacksheep sunt pur și simplu inovatoare: protejează eficient împotriva razelor ultraviolete, sunt tratate anti-aburire, rezistente la zgârieturi, cu sistem de închidere monocromatică, interior flexibil și extrem de confortabil, sistem de ventilație ajustabil, lentile polarizate rezistente la șocuri.

Căștile de ski și snowboard de la Blacksheep vin în două variante principale: unele sunt prevăzute cu vizieră, iar altele nu au vizieră. În oferta noastră există atât căști cu viziera, cât și modele simple, fără vizieră, fabricate din material ultra ușor, cu exterior din policarbonat, cu găuri de aerisire și sistem simplu de ajustare. Avantajul căștilor fără vizieră este că pot fi purtate cu ochelari de schi.

De asemenea, avem căști de protecție pentru adulți și căști Blacksheep pentru copii. Modelele pentru copii sunt colorate, cu design amuzant și elemente solide care asigură o foarte bună protecție în timpul sesiunilor de ski și snowboard. De altfel, importanța purtării unei căști de protecție atunci când mergi la ski sau snowboard este critică, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Montarea corectă a căștilor reduce riscul de accidentare în zona capului cu 60% pentru practicanții de ski și snowboard. Căștile sunt special create astfel încât să absoarbă șocul în caz de cădere sau impact. Chiar dacă se întâmplă ca un skior sau un snowboarder să cadă și să se lovească la cap, dacă poartă o cască de protecție, riscul de a se răni la cap este mult mai mic.

Prin urmare, căștile cu vizieră sau fără de la Blacksheep sunt esențiale pentru protecție împotriva fracturilor craniene și a altor leziuni severe în zona capului, în caz de cădere sau impact.

 

  1. Ochelari sport și fashion Blacksheep

Asigură protecție împotriva razelor puternice ale soarelui și pot avea diferite nuanțe și forme. Sunt ideali pentru ciclism, pescuit, condus și diverse alte activități de exterior. Pentru ofertă click AICI

 

  1. Căști bicicletă/trotinetă Blacksheep

Brandul Blacksheep nu se rezumă doar la producerea de ochelari și căști pentru sporturile de iarnă. La noi pe site poți găsi de asemenea căști de bicicletă și trotinetă Blacksheep. Acestea au un design ușor, sunt foarte confortabile și disponibile în mai multe culori și mărimi.

Se reglează simplu pentru a se potrivi perfect pe cap și asigură o bună protecție a capului în caz de impact atunci când mergi cu trotineta sau bicicleta. Este întotdeauna recomandat să porți cască de protecție, indiferent de distanța pe care estimezi că o vei parcurge pe bicicletă sau trotinetă.

Pentru căști biciclete/ trotinete Blacksheep click AICI

 

Căutați articolele marcate cu logo-ul oii negre în oferta noastră, echipați-vă perfect pentru activitățile preferate în natură și puteți da startul distracției.