Programul Rasport Buy Back Junior este o soluție inteligentă pentru părinții care doresc să achiziționeze echipament de ski pentru copii, dar se confruntă cu costurile ridicate din fiecare an, datorate modificărilor fizice ale copiilor. Acest program permite înlocuirea echipamentului vechi (rămas mic) cu unul potrivit dimensiunilor fizice ale copiilor, fără a fi nevoie de achiziționarea unui pachet complet nou și beneficiind de o reducere de 50 % din valoarea de achiziție a acestuia în primii doi ani de la data returnării.

Acest program se adresează tuturor echipamentelor de ski (schiuri, clăpari pentru copii SH sau noi) cumpărate de la Rasport și poate fi folosit pentru fiecare produs în parte, nu este necesar să returnați întregul pachet. De exemplu, dacă schiurile încă se potrivesc, iar clăparii nu, puteți face buy-back doar pentru clăpari și beneficia de o reducere de 50 % din valoarea de achiziție a acestora.

Pentru a utiliza programul Rasport Buy Back Junior, trebuie să achiziționați echipamentul de ski de la Rasport și să respectați condițiile programului. Toate echipamentele returnate trebuie să fie curățate și în stare funcțională de revânzare, cu condiția ca acestea să nu fie rupte. Este acceptată o uzură normală a acestora, însă uzura sau deteriorarea excesivă poate face ca unele articole să nu fie eligibile pentru returnare. Dacă sunt necesare reparații pentru a aduce echipamentele în stare de vânzare, costurile de reparație pot fi deduse din valoarea comercială. O verificare de bază se va face pe toate produsele comercializate, ca parte a programului, fără costuri suplimentare.

După ce ați returnat echipamentul, acesta va fi evaluat de către echipa Rasport și veți fi informat în cel mai scurt timp despre valoarea de răscumpărare a acestuia. În funcție de valoarea de răscumpărare, puteți utiliza acești bani pentru a cumpăra un echipament nou, potrivit dimensiunilor fizice actuale ale copilului dumneavoastră.

Acest program este valabil pentru 2 ani de la data cumpărării echipamentului de schi, astfel încât să aveți suficient timp să evaluați dacă echipamentul este încă potrivit pentru copilul dumneavoastră sau dacă este necesară o înlocuire. Prin programul Rasport Buy Back Junior, puteți achiziționa echipament de ski de calitate pentru copii, fără a fi nevoiți să cheltuiți sume mari de bani în fiecare an și beneficiind de o reducere de 50 % din valoarea de achiziție a echipamentului returnat în primii doi ani.