Rasport Buy Back Junior Online- cumperi de la Rasport pentru juniorul tau si timp de 2 ani beneficiezi de programul nostru de rascumparare

Programul Rasport Buy Back Junior este conceput cu scopul de a ușura achizitia echipamentului de ski/snowboard pentru copii si are ca obiectiv inlocuirea echipamentului vechi(ramas mic) cu unul potrivit dimensiunilor fizice ale copiilor.

Acest program are la baza constientizarea alegerilor dificile pe care parintii le au de luat in momentul in care aleg echipamentul de ski pentru copii, mai exact costurile ridicate din fiecare an, datorate modificarilor fizice a copiilor .

Acest program vizeaza toate echipamentele de ski (ski,,clapari- Copii SH) cumparate de la Rasport . Acest program nu necesită neaparat achiziționarea unui nou pachet complet (ski, clapari Copii SH) , se poate face buy-back pentru fiecare produs in parte.(De exemplu, dacă schiurile încă se potrivesc și claparii nu se potrivesc, noi facem buy-back la clapari și păstrați schiurile pentru un alt sezon.).

Toate echipamentele ski&snowboard junior calificate pentru programul Buy Back Rasport Online au o valoare de rascumpărare. Clientii care achizitioneaza echipamente-junior în sezonul actual, au posibilitatea de a face buy-back in termen de 2 ani de zile, incepand de la data facturarii primului produs/echipament. Echipamentul tau o sa fie evaluat de catre echipa noastra,iar dupa aceasta evaluare o sa-ti fie comunicata in cel mai scurt timp valoarea de rascumparare a echipamentului.


Toate echipamentele returnate trebuie să fie curatate și în stare functionala de revânzare. Este acceptata o uzura normal a acestora insa uzura sau deteriorarea excesivă poate face ca unele articole să nu fie eligibile pentru returnare. Dacă sunt necesare reparații pentru a aduce echipamentele în stare de vânzare, costurile de reparație pot fi deduse din valoarea comercială. O verificare de bază se va face pe toate produsele comercializate, ca parte a programului, fără costuri suplimentare.


Exemple de uzură sau deteriorare excesivă includ (dar nu se limitează la acestea):

· orice talpa care la baza sau la baza superioară a unui schi sau a unei plăci prezintă urme de uzura pana la miezul ski-ului sau al placii, canturi îndoite sau rupte, vârfuri sau cozi exfoliate.

· canturi care nu mai pot fi ascutite

· șuruburile lipsă, cleme de legare lipsa sau rupte, cataramele sau curelele rupte, căptușelile sfărâmate

· echipamentele purtate dincolo de specificațiile obligatorii.

 

* Părinții a caror copii schiaza foarte mult(competitii,sunt inscrisi in cluburi de ski ,etc)ar trebui să înțeleagă că uzura normală pentru această categorie este adesea excesivă și va face ca echipamentul să nu fie adecvat pentru revânzare, prin urmare, nu sunt eligibile pentru tranzacționare.

CONDITII PROGRAM BUY BACK

 

 


Programul Buy Back doreste sa ofere părinților încrederea ca, investiția pe care o fac în echipamentele copiilor lor de astăzi va avea valoare - chiar dacă au noroc ca copilul lor sa poata utiliza echipamentul pentru două sezoane.
Acest program se aplică tuturor echipamentelor pentru copii de ski (ski,legatura,clapari,bete) ,snowboard(placa,legaturi,boots) vândute la Rasport, cu excepția echipamentelor Junior Race și Twin Tips. Acest program nu necesită achiziționarea de pachete și orice piesă care este comercializabilă este eligibilă pentru tranzacționare. (Adică dacă schiurile încă se potrivesc și claparii nu se potrivesc, faceți schimb de clapari și păstrați schiurile pentru un alt sezon.).

 

Parintii doresc sa-si echipeze copiii cu echipament de ski si snowboard la un pret rezonabil iar noi ne dorim sa-i ajutam sa treaca peste greutatile financiare pe care inevitabil le au odata cu cresterea copiilor. Programul de răscumpărare al lui Rasport a fost conceput pentru a ușura achizitia echipamentului de ski/snowboard pentru copii si are ca obiect inlocuirea echipamentului vechi(ramas mic) cu unul care este potrivit dimensiunilor actuale.
Programul Buy Back este conceput să depășească nivelul de început și să ofere părinților încrederea că investiția pe care o fac în echipamentele copiilor lor de astăzi va avea valoare - chiar dacă au noroc ca copilul lor sa poata utiliza echipamentul pentru două sezoane.
Acest program se aplică tuturor echipamentelor pentru copii de ski (ski,legatura,clapari,bete) ,snowboard(placa,legaturi,boots) vândute la Rasport, cu excepția echipamentelor Junior Race și Twin Tips. Acest program nu necesită achiziționarea de pachete și orice piesă care este comercializabilă este eligibilă pentru tranzacționare. (Adică dacă schiurile încă se potrivesc și claparii nu se potrivesc, faceți schimb de clapari și păstrați schiurile pentru un alt sezon.).


Toate echipamentele returnate trebuie să fie curate și în stare de revânzare. Este de așteptat o uzura normal a acestora, totuși uzura sau deteriorarea excesivă poate face ca unele articole să nu fie eligibile pentru buy-back. Dacă sunt necesare reparații pentru a aduce echipamentele în stare de vânzare, costurile de reparație pot fi deduse din valoarea comercială. O verificare de bază și verificare obligatorie se va face pe toate mărfurile de comerț, ca parte a programului, fără costuri suplimentare.


Exemple de uzură sau deteriorare excesivă includ (dar nu se limitează la acestea): orice talpa care la baza sau la baza superioară a unui schi sau a unei plăci prezintă urme de uzura pana la miezul ski-ului sau al placii, canturi îndoite sau rupte, vârfuri sau cozi exfoliate. Canturi care nu mai pot fi ascutite, șuruburile lipsă, cleme de legare lipite sau rupte, cataramele sau curelele rupte, căptușelile sfărâmate sau degetele sau călcâiele purtate dincolo de specificațiile obligatorii.

* Părinții a caror copii schiaza foarte mult(competitii,sunt inscrisi in cluburi de ski ,etc)ar trebui să înțeleagă că uzura normală pentru această categorie este adesea excesivă și va face ca echipamentul să nu fie adecvat pentru Revânzare, prin urmare, nu sunt eligibile pentru tranzacționare.

CONDITII PROGRAM BUY BACK

 

 

1.Cui se adreseaza programul de Buy Back oferit de Rasport?

  • Copiilor a caror varsta este cuprinsa intre 3-14 ani
  • Clientilor care au achizitionat dupa data de 31 martie 2018 produse/echipamente de ski&snowboard junior de la Rasport .

2.Cum beneficiez de program?

  • Achizitionez un produs/echipamente Junior de la Rasport, si in termen de maxim 2 ani de zile, pe baza facturii/bon fiscal poti beneficia de oferta de buy back.

 

3. Daca cumpar o pereche de ski si o pereche de clapari Junior, pot face buy-back doar pentru perechea de clapari?

· Da, aveti posibilitatea sa faceti buy-back doar pentru un singur produs, indiferent cate ati achizitionat anterior

 

4.Care sunt produsele care intra in cadrul programului buy-back Junior?

  • Produsele care intra in cadrul programului Buy-Back Junior sunt: ski, clapari, placa, legaturi, boots

5. Ce inseamna echipamente Junior?

  • Echipamentele Junior sunt toate produsele din categoria Ski si Clapari copii SH de pe www.rasport.ro

6. Betele de ski pentru copii intra in program?

· Deoarece majoritatea copiilor invata sa schieze fara bête de ski, am decis ca betele de ski sa nu intre in programul Buy-Back

 

7. Se pot achizitiona mai multe perechi de ski sau de clapari de catre aceeasi persoana?

  • Da, se intampla des ca multi dintre clientii nostri sa aiba mai mult de un copil, iar atunci nu putem limita achizitia de produse la un singur echipament.

8. Ce inseamna programul Buy-Back Junior?

  • Buy Back Junior Rasport presupune răscumpărarea de către noi a unui produs(ski,clapari SH copii) atunci când se achiziționează unul nou, dumneavoastra urmând astfel să plătiti doar diferența de bani, nu întregul preț afișat.
  • Programul Buy-Back Junior se desfasoara tinand cont de urmatorii pasi:

a) Se achizitioneaza produse din categoria Ski si Clapari Copii SH, de pe www.rasport.ro

b) Impreuna cu produsele vei primi o factura fiscala care atesta achizitionarea produsele din categoria Ski-Clapari Copii SH

c) In termeni de maxim 2 ani de zile, Skiurile si Claparii pentru Copii SH se pot schimba cu altele potrivite varstei copilului.

d) Valoarea produsului/produselor care vor fi schimbate cu altele, o sa va fie comunicata dupa ce colegii nostrii o sa faca o evaluare a gradului de uzura,aspectului estetic si functional

 

9. Ce voi primi in schimbul produselor pentru care doresc sa fac Buy-Back Junior?

 

  • In schimbul produselor Buy-Back Junior veti primi un voucher valoric aferent produselor pentru care doriti sa faceti buy-back.

10 Pot sa primesc in schimbul produselor din cadrul programului Buy-Back Junior, bani?

  • Nu se primesc bani in schimbul produselor. Veti putea primi doar un voucher valoric, aferent produselor pentru care doriti sa faceti buy-back. Pentru neclaritati, vezi punctul 8.

11. Cum va instiintez ca doresc sa fac Buy-Back Junior?

  • Pentru a ne instiinta de dorinta dvs de a face Buy-Back Junior, este necesar sa aveti cont pe site-ul nostru, www.rasport.ro, si de a completa formularul de Buy-Back, pe care il gasiti pe pagina principala a site-ului.

 

12. Daca am pierdut factura pot beneficia in continuare de programul Buy-Back Junior?

· Da,avem nevoie doar sa ne transmiteti datele dvs de facturare impreuna cu o dovada ca dumneavostra sunteti persoana trecuta in factura.

13. Ce se intampla dupa ce completez formularul de Buy-Back Junior?

  • In termeni de maxim 3 zile lucratoare, veti fi contactat de catre un consilier de vanzari de la Rasport, care se va ocupa de toate formalitatile pentru ca produsul/produsele sa ajunga la noi. Noi vom contacta firma de curierat care sa ridice produsele de la dvs, iar dupa ce astea ajung la noi si sunt verificate de catre departementul service iar in maxim 5 zile lucratoare veti fi contactat pentru a primi codul de voucher.

14. Cat timp este valabil codul de voucher si pentru ce produse?

  • Codul de voucher este valabil o luna din momentul in care il primiti si se poate aplica doar pentru produsele Schi si Clapari Copii SH.

15. Cine plateste transportul pentru produsele din cadrul programului Buy-Back Junior?

Transportul produselor catre Rasport, vor fi suportate de catre dumneavoastra.

 

16. Daca pe factura exista mai multe produse, se poate face buy-back doar pentru unu dintre ele?

  • Da, puteti face buy-back doar la produsele la care doriti dvs, cu conditia ca acestea sa se incadreze in program.

17. Care sunt produsele care NU mai pot beneficia de programul de buy-back?

· orice talpa care la baza sau la baza superioară a unui schi sau a unei plăci prezintă urme de uzura pana la miezul ski-ului sau al placii, canturi îndoite sau rupte, vârfuri sau cozi exfoliate.

· canturi care nu mai pot fi ascutite

· șuruburile lipsă, cleme de legare lipsa sau rupte, cataramele sau curelele rupte, căptușelile sfărâmate

· echipamentele purtate dincolo de specificațiile obligatorii.

 

 

 

 

In cadrul programului de buy-back intra produsele achizitionate de la Rasport.Ski ,clapari ,placi snowboard si boots pentru copii.

 

*In situatia in care produse nu pot beneficia de programul de buy back din motive de neconformitate (vezi criterile enuntate mai sus) sau nu sunteti multumiti de evaluarea facuta de colegii nostri,produsul/produsele va vor fi inapoiate costul transportului fiind suportat de catre dumneavoastra.