Pentru iarna aceasta, alege schiuri second hand! 

 

 

Daca adori sporturile de iarna si in special sa schiezi, probabil abia astepti venirea iernii, pentru a te bucura de ceea ce iti place mai mult. Probabil esti cel mai fericit daca locuiesti intr-un oras in apropiere de o partie de ski, pentru ca nu vei pierde prea mult timp pe drum si astfel te vei distra mai mult practicand sportul preferat. 

 

Schiatul este un sport care implica echilibru si control, asa ca daca esti incepator sau daca ai de gand sa incerci pentru prima data la iarna acest sport, iti dorim rabdare si nu te descuraja. In cel mai scurt timp, vei invata sa schiezi perfect. 

 

Asa cum stii deja, pentru a practica acest sport ai nevoie de un echipament special si bineinteles de skiuri. Poti inchiria o parte din echipament si la fel poti face si cu skiurile. Insa, daca vei petrece fiecare weekend pe partie, este mai avantajos daca iti vei cumpara propriul echipament si propriile skiuri. Le vei putea folosi oricand doresti si te vei bucura de ele multi ani, pentru ca sunt foarte rezistente si nu trebuie inlocuite prea des. 

 

Ce-i drept, la inceput s-ar putea sa ti se para o suma cam mare pe care sa o investesti atat in ski-uri dar si in restul echipamentului, insa iti garantam ca aceasta se va amortiza rapid. Poti achizitiona tot ce ai nevoie din magazinele de specialitate, insa daca doresti sa economisesti timp pretios si bani, iti recomandam sa cumperi dintr-un magazin online. Gamele de produse oferite sunt mai mari, asa ca ai de unde alege. Preturile sunt mult mai accesibile decat intr-un magazin fizic si vei putea compara produsele astfel incat sa le alegi pe cele potrivite tie. 

 

Insa, ce ai spune daca ti-am propune sa alegi schiuri second hand ? Nu spune nu pana nu citesti care sunt argumentele noastre. Stim ca la noi in tara, produsele second hand nu sunt privite cu ochi buni. Insa, acestea ar trebui sa fie normale si sa ne aduca la fel de multa bucurie ca un produs nou. De ce sa alegeti schiuri second hand? In primul rand, pentru ca veti economisi bani pe care ii puteti investi in echipament. Apoi, pentru ca veti contribui la protejarea mediului, chiar daca vi se pare prea putin. Daca am cumpara mai multe produse second hand, nu ar mai fi nevoie sa se produca altele noi. Si ca sa te convingem, iti prezentam in continuare doua perechi de schiuri pe care cu siguranta le vei adora! 

Primul model pe care ti-l recomandam este Fischer C-Line Emperor 2018 SSH 2796. Schiurile sunt in stare excelenta, avand doar cateva urme de uzura pe partea superioara. In rest, arata foarte bine si nu au nici un defect. Acestea sunt dimensiunile lor: 121/74/103. 

 

 

Iar daca vrei ski-uri albe, iti prezentam Ski Atomic Cloud Select SSH 2775. Si acestea sunt in stare foarte buna, avand doar urme de uzura pe partea superioara si talpa servisata si pregatita pentru noul sezon. Au o lungime de 162 cm. 

 

 

Dupa cum puteti vedea, puteti achizitiona in siguranta ski-uri second hand, pentru ca nu doar arata foarte bine ci sunt si in stare excelenta. Ce parere aveti despre acestea? Le-ati cumpara?