Descriere statiune


Europa Sportregion este una din cele mai renumite si performante regiuni de schi din zona Salzburgului.   

Zell am See - Schmittenhohe

Regiunea este alcatuita dintr - o retea de partii de 77 km, care este deservita de 26 de instalatii de transport pe cablu. Reteaua de partii se intinde de la Zeller See pana la o altitudine de 2000 m, cu diferente de nivel de 1000 m. Datorita numeroaselor tunuri de zapada, partiile sunt practicabile si in cazul ninsorilor mai reduse. 

Kaprun – Maiskogel

Este o statiune mai mica, situata intre 765 - 1730 m. In aceasta statiune cele 20 km de partii sunt deservite de 1 teleshiu si 2 telescaune. Majoritatea partiilor sunt cu grad de dificultate mediu si usor, dar aici se intinde cea mai lunga partie din regiune, o partie albastra de 7 km! 

Ghetarul - Kitzsteinhorn

Ghetarul Kitzsteinhorn ofera adevarata libertate carverilor si snowboarderilor. Aici gasim cele mai frumoase partii rosii si albastre, in total 41 km de partii, iar pentru incepatori platoul ghetarului ofera partii special amenajate pentru primele alunecari. 

Pentru cei avansati si profesionisti sunt pregatite partii cu taluzuri (mogul) de diferite marimi si piste cu posibilitate de cronometrare a timpului. 

Pentru snowboarderi: funpark si zona freeride. 

In timpul verii o adevarata aventura: inainte de pranz schi pe ghetar, iar dupa masa baie in Zell Am See. 

Ghetarul Kitzsteinhorn va asteapta pe tot parcursul anului!!!!!