Descriere statiune

Paradisul de schi Ischgl, care se intinde din Austria in Elvetia (Austria - Ischgl, Elvetia - Samnaun), cu cei 238 km de partii, deservite de 41 de instalatii de transport pe cablu, ofera schiorilor si snowboarderilor o aventura de neuitat. 

Este extrem de sigur, in ceea ce priveste stratul de zapada in cursul sezonului, datorita faptului ca 90% din totalitatea partiilor sunt situate intre altitudinea de 2000 - 2900 m, dar pe langa aceasta bineinteles este dotata si cu o retea de tunuri de zapada bine pusa la punct. 

Pentru snowboarderi este pregatit un funpark modern, dotat cu halfpipe, trambuline si altele. 

Regiunea mai dispune si de partii special amenajate pentru carving si o pista de sanius de 7 km. Partiile pot fi accesate cu trei telecabine, chiar din centrul localitatii, iar la baza acestora gasim 3 parcari acoperite cu cate 1000 de locuri. 

Sezonul de schi tine din luna noiembrie pana in luna mai. 

Statiunea este renumita si multumita mega - concertului "open air", organizat in mijlocul sezonului de iarna cu cele mai renumite formatii de muzica usoara din lume. 

Galtur este o statiune indragita si sigura din punct de vedere a zapezii in regiunea Silvretta. 

Statiunea dispune de 40 km de partii bine intretinute cu toate gradele de dificultate si inca 20 km de partii neintretinute (zone freeride), deservite de 5 instalatii de transport pe cablu: 3 telescaune, 1 telecabina  si 6 teleschiuri. 

Celor carora le plac provocarile, pot sa se testeze pe partia cu posibilitate de cronometrare "Speed Strecke".

Partiile nocturne stau la dispozitia schiorilor si snowboarderilor in fiecare miercuri intre orele 19:30 - 23:00, iar pentru schi fond avem 75 km de piste preparate. 

Ca posibilitati de apres ski va recomandam: panou pentru catarat, aquapark, terenuri de tenis si squash, patinoar si bowling pe gheata, sanii trase de cai si multe restaurante si baruri.