Echipament snowboard - alegerea potrivită pentru tine

Sezonul rece tocmai a început, iar odată cu el s-a dat startul sporturilor de iarnă. Dacă ești un iubitor al acestor sporturi, poate vrei să afli cum să alegi un echipament snowboard ideal pentru noul sezon. 

Dacă vrei să te prezinți impecabil pe pârtie, ai nevoie de un echipament snowboard de calitate înaltă. De multe ori, pot să apară nedumeriri sau dificultăți atunci când trebuie să faci astfel de alegeri. Însă, acest articol îți prezintă sfaturi utile despre cum să optezi pentru variantele potrivite ție. 

Optează pentru echipament snowboard second hand

Unul dintre principalele aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când te pregătești pentru un nou sezon pe pârtie, este bugetul pe care îl ai la dispoziție. Pentru a economisi o sumă semnificativă, ai opțiunea de a alege să cumperi echipament de tip second hand. Piața este variată, ai ocazia să găsești produse calitative, din rândul brandurilor de top. Fie că vorbim de o placă snowboard second hand sau boots second hand, în magazinul nostru ai la dispoziție o gamă largă, din care cu siguranță vei ajunge la varianta ideală pentru tine.

De altfel, echipamentul second hand este o alegere bună pentru cei care se află la început de drum și încă învață cum să practice sportul de iarnă favorit. 

Aspecte la care să fii atent 

Atunci când achiziționezi o placă snowboard, există mai multe detalii care necesită atenția ta, pentru ca aceasta să ți se potrivească. Placa snowboard trebuie să fie aleasă în funcție de înălțimea și greutatea ta. Acești doi factori te vor ajuta să controlezi placa într-un mod optim. Este recomandat ca placa să fie mai mica cu 10-15 cm decât înălțimea ta. În fapt, cu cât placa snowboard pe care o alegi este mai mică, cu atât o vei controla mai bine. 

Apelează la un specialist 

Pentru a te asigura ca achiziționezi echipament snowboard potrivit, poți să ceri părerea unui specialist. La RaSport, există persoane cu experiență pe pârtie, care îți vor oferi trucuri sau sfaturi utile, în funcție de nevoile pe care le ai. De altfel, în acest mod poți să afli detalii despre cum să întreții placa. În general, după fiecare sezon este necesar să duci placa la un service autorizat, pentru a te asigura că o poți folosi cu brio și în următorul sezon. 

Bucură-te de noile aventuri care vin la pachet cu noul sezon. Cu noul tău echipament snowboard ești gata să strălucești pe pârtie!

Pentru a rămâne la curent cu ofertele și promoțiile noastre, te invităm să urmărești și pagina noastră de Facebook.

Sursă foto: Canva.com