De ce să alegi încălțămintea impermeabilă Knup?

 

Pentru mulți dintre noi este o provocare să rămânem activi în sezonul de toamnă - iarnă. Dincolo de faptul că zilele devin mai scurte, ploaia și zăpada pot fi un real impediment pentru a ține pasul cu obiectivele de antrenament. Poate fi greu să-ți găsești motivația la fel de ușor ca în timpul zilelor însorite din sezonul cald.

În lunile reci și umede, se pare că fiecare ieșire în aer liber necesită echipament special, fie că vorbim de ploaie, cizme de ploaie, încălțăminte impermeabilă bărbați/damă sau doar umbrelă. S-ar putea să fii ușor tentat să renunți la antrenamente și ieșiri în aer liber, dar echipamentul potrivit poate face o mare diferență.

Încălțăminte impermeabilă Knup - Prietena ta bună din sezonul rece!

Fie că doar vrei să ieși în parc cu animalul de companie, fie că îți place să te antrenezi, alege să porți încălțăminte impermeabilă (ghete impermeabile bărbați și damă, bocanci impermeabili bărbați, adidași impermeabili), și te vei simți mult mai confortabil.

În magazinul nostru online vei găsi mai multe modele de încălțăminte impermeabilă marca Knup, special confecționată pentru drumeții, antrenamente în sezonul rece și alte activități outdoor, mai ales pentru zilele ploioase sau reci. Când mergi la alergare, cu bicicleta, în drumeții pe munte sau desfășori orice altă activitate în aer liber pe timp de ploaie și zăpadă, te poți încrede într-o pereche de încălțăminte Knup, rezistentă în timp, calitativă și la preț accesibil.

 

Ce încălțăminte impermeabilă Knup găsești la Rasport?

 

  1. Pantofi impermeabili Knup

Sunt pantofi outdoor, ideali inclusiv pentru terenuri accidentate și drumurile nepavate, dar și pentru a fi purtați în rutina zilnică, mai ales în sezonul ploios. Confecționați din material de cea mai bună calitate, cu o căptușeală ce ține apa la distanță, lejeri, comozi și aerisiți, acești pantofi sport Knup sunt de nelipsit din dulapul celor mai active persoane în sezonul rece.

Vezi ofertele pentru pantofi impermeabili Knup AICI

 

  1. Ghete impermeabile sport Knup

Asigură-te că sezonul rece nu-ți afectează programul de antrenamente, drumeții și activități outdoor. Cu o pereche de ghete impermeabile bărbați și damă sport Knup în picioare simți libertatea de mișcare, chiar și pe drumurile nepavate, accidentate, cu zăpadă sau bălți. Ghetele au o căptușeală specială waterproof, sunt extrem de confortabile, ușoare, călduroase, cu talpă lată pentru stabilitate optimă.

Vezi ofertele pentru ghete impermeabile sport Knup AICI

  1. Pantofi sport de vară Knup

Urci pe munte, ieși din casă, te aventurezi în diverse activități outdoor pe cărări de munte? Asigură-te că porți în picioare o pereche de pantofi Knup, cu un croi lejer de vară, iar picioarele tale vor rămâne confortabile. Acești pantofi de vară pot fi folosiți pentru activități precum alergare și drumeții ușoare sau pentru purtare în rutina zilnică, pentru că sunt foarte comozi și lejeri.

Vezi ofertele pentru pantofi sport de vară AICI

De ce să porți încălțăminte impermeabilă Knup?

- Picioarele tale vor rămâne uscate. Spre deosebire de încălțămintea clasică, cea impermeabilă Knup este special fabricată, cu o căptușeală care împiedică pătrunderea apei și îmbibarea picioarelor.

- Fără inflamații și vezicule umplute. Umezeala poate duce ușor la apariția pungilor inflamatorii, ceea ce poate fi extrem de deranjant. Asta se întâmplă pentru că pielea picioarelor devine mai moale și mai susceptibilă la frecare și abraziuni, fie că mergi sau alergi. Însă încălțămintea impermeabilă Knup ține apa la distanță, așa încât picioarele vor rămâne uscate și confortabile.

- Fără picioare reci. Dacă apa intră în pantofi, picioarele nu doar că se vor îmbiba de apă, dar vor deveni mai reci, iar acest lucru poate duce rapid la răceli. Nu doar că te vei simți incomod, dar există mai multe riscuri să te îmbolnăvești. Ca să eviți asta, alege să porți încălțăminte impermeabilă Knup.

 

Te așteptăm în magazin cu zeci de modele de încălțăminte impermeabilă Knup (pantofi sport, ghete impermeabile bărbați și damă, pantofi de vară) la cel mai bun raport calitate-preț.