De ce elemente ai nevoie pentru un echipament snowboard complet

Pentru noul sezon de iarnă, trebuie să faci alegerile potrivite pentru a avea un echipament snowboard complet. Articolul de față îți prezintă toate cele necesare pentru a te bucura de un sezon reușit de snowboarding, alături de prietenii tăi.

Placă snowboard și boots de calitate.

Ca să te prezinți impecabil pe pârtie, ai nevoie de un echipament snowboard calitativ. Astfel, printre elementele principale, se numără placa snowboard și o pereche de boots. De cele mai multe ori, un echipament nou poate să fie costisitor. Însă, ai opțiunea de a alege să achiziționezi o placă snowboard second hand și boots snowboard second hand.

La RaSport, magazin online și fizic, ai la îndemână variante second hand ale brandurilor de top. Produsele trec printr-un proces amănunțit de service înainte să fie comercializate. De aceea, produsele noastre sunt varianta potrivită pentru tine - produse de calitate înaltă la prețuri accesibile. De asemenea, experții din magazinul nostru te vor ajuta cu sfaturi utile, în cazul în care ai vreo nelămurire. Spre exemplu, cu ajutorul acestora vei putea alege legăturile potrivite pentru placa ta.

Îmbrăcăminte snowboard

Un echipament complet este alcătuit din piese de îmbrăcăminte snowboard care să îți ofere confort și care să îți mențină o temperatură a corpului optimă. Alege haine termice pentru base layer. Acestea trebuie să fie fabricate din materiale sintetice, care mențin căldura și elimină umezeala. Un truc util este să eviți hainele confecționate din bumbac - acestea mențin umezeala, lucru care poate să îți aducă o răceală.

Geaca snowboard pentru care optezi trebuie să fie una impermeabilă, gradul de impermeabilitate eficient poate varia între 3000 și 50000 mm - aspect menționat pe eticheta produsului. Acest interval de grad de impermeabilitate te va ajuta să stai departe de umezeală, indiferent de condițiile meteorologice din perioada în care te vei afla pe pârtie. De asemenea, pentru zilele foarte friguroase, poți să alegi o geacă din puf. La fel ca și în cazul gecii, perechea de pantaloni snowboard trebuie să fie impermeabilă.

Accesorii snowboard

Este foarte important să te asiguri că ești protejat complet în timp ce te afli pe pârtie. Este necesar să ai o cască snowboard, iar dacă ești începător, este recomandat să folosești și protecții pentru încheieturi, fund și spate. În acest mod, te poți bucura de sportul de iarnă preferat în condiții de siguranță.

Un alt factor care ocupă un loc fruntaș pentru protecție este perechea de ochelari snowboard. Aceștia trebuie să fie potriviți pentru casca ta.

Nu uita să îți completezi echipamentul cu o căciulă, niște mănuși si o cagulă. Cu ajutorul acestora, vei fi protejat complet împotriva vântului și a frigului.

Acum că ai un echipament snowboard complet, te poți bucura de o experiență de neuitat pe pârtie!

Pentru a rămâne la curent cu ofertele și promoțiile noastre, te invităm să urmărești și pagina noastră de Facebook.

Sursă foto: Canva.com