Cauti schiuri second hand?

 

Iata propunerile noastre cu preturi sub 500 lei! 

 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/39-0VXkvcbw

 

Oficial, este jumatatea toamnei, asa ca a mai ramas foarte putin timp pana cand sezonul oficial al sporturilor de iarna va incepe. Speram ca v-ati facut deja planuri si rezervari, pentru a va bucura din plin de sezon. Echipamentul l-ati verificat? Dar schiurile? Daca sunteti impatimiti ai schiatului si nu aveti schiuri personale, avem o propunere pentru voi: schiuri second hand. Inainte de a spune nu, ganditi-va ca nu aveti nimic de pierdut, ci doar de castigat. Veti economisi bani in primul rand si veti cumpara schiurile pe care le doriti, in forma foarte buna. Nimeni nu va sti ca nu sunt noi. Dar mai bine sa va aratam cateva perechi de schiuri si hotarati voi!

 

1.Daca va doriti schiuri albe, va recomandam Ski Atomic Cloud Select SSH 2772. Sunt schiuri care se pot incadra usor la categoria ,,elegante” datorita culorilor. Daca nu vreti schiuri care sa iasa in evidenta, acestea sunt ideale pentru voi. Provin din Austria/Franta, sunt in stare buna, prezinta urme de uzura pe partea superioara, insa in rest nici nu veti simti ca folositi schiuri second hand. Acestea au lungimea de 155 cm, dimensiunile 121/70,5/102,5 si raza 12. Iar pretul lor este de 420 lei. 

2.Cautati de mult timp schiuri dferite? Poate chiar unele negre? Atunci va recomandam Ski Head Graphene SSH 2753. Acestea arata exceptional, prezinta urme normale de uzura si provin din Austria/Franta. Sunt cu siguranta genul de schiuri pentru care va puteti baza pentru distractie, pentru adrenalina si pentru a va bucura pe deplin de sezonul sporturilor de iarna. Schiurile costa 420 lei.

3.Daca vreti schiuri cu un aspect deosebit, va sugeram sa alegeti Head Monster SSH 2670. Acestea au o lungime de 170 cm, dimensiunile 124/92/109 si raza 16,5. Se prezinta intr-o stare foarte buna, doar micile semne de uzura specifice spunand despre ele ca sunt second hand. In rest, o sa va puteti bucura de aceste schiuri multi ani la rand, fara probleme. Pretul lor este de 420 lei. 

4.In cazul in care va doriti schiuri vesele, potrivite chiar si pentru doamne si domnisoare, va recomandam Ski Head Graphene Libra SSH 3081. Acestea au lungimea de 153 cm, dimensiuni 128/78/108 si raza 11,8. La fel ca si celelalte schiuri prezentate, au mici urme de uzura normale, insa o sa va puteti bucura de calitatea lor mult timp de acum inainte. Acesta schiuri costa 420 lei. 

5.Iar ultima pereche pe care v-o prezentam astazi sunt unele cu un design deosebit: Head Rev ssh 3824. Schiurile arata foarte bine, sunt in stare buna de functionare, exceptand micile urme de uzura si provin din Austria/Franta. Au o lungime de 163 cm si va garantam ca o sa va distrati alaturi de ele cateva ierni la rand. In plus, au un pret foarte bun: 350 lei.

 

In final, am vrea sa stim care dintre aceste schiuri v-au placut cel mai mult si pe care le-ati comanda!