Bode Miller s-a născut pe 12 octombrie 1977 în Easton , New Hampshire şi este câştigătorul Cupei Mondiale de schi alpin din 2005 şi 2008. Este unul din cei 5 schiori care a reuşit să obţină medalii în toate cele 5 dişcipline şi anume slalom, slalom uriaş, coborâre, super G şi combinata alpină.

Copilăria sa a fost una înconjurată de zăpada deoarece a locuit impreuna cu părinţii şi fraţii săi într-o cabană fără electricitate ,dar cu un teren mare în jurul casei, până în momentul în care a solicitat o bursă la Carrabassett Valley Academy, academie specializată în schi.



În 2002 a captat toate atenţiile odată cu câştigarea celor două medalii de argint la Salt Lake City în cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă la proba de slalolm uriaş şi combinate.

Pe parcursul carierei sale, Miller a declarat că nu medaliile l-au ţinut aproape de acest sport ci mai degrabă pasiunea care odată cu antrenamentul a devenit tot mai mare.

Bode Miller a beneficiat de o susţinere uriaşă din partea familiei sale şi a antrenorilor  în preajma cărora s-a dezvoltat, de aceea echipa Rasport s-a găndit sa vă vina în ajutor, sperând ca pe viitor, toate sugestiile şi exemplele găsite pe site-ul nostru să vă deschidă acelaşi drum de campioni precum cel al lui Miller.



MULTĂ BAFTĂ !