Achiziționarea unei perechi de schiuri second hand poate fi o alegere inteligentă pentru cei care doresc să experimenteze diferite modele de schiuri, fără a cheltui sume mari de bani. Pe lângă acest aspect, prin achiziționarea unei perechi de schiuri second hand puteți beneficia de până la 80 % reducere față de una nouă, în funcție de model și stare.

Echipa Rasport recomandă combinarea unei perechi de schiuri second hand cu o pereche de clăpari noi, deoarece clăparii noi se pot forma după forma piciorului utilizatorului, oferind un plus de confort și siguranță în timpul schiatului. Schiurile second hand oferă posibilitatea de a experimenta diferite modele și de a-și da seama care pereche de schi i se potrivește cel mai bine, iar când o să ajungă la un nivel superior poate fi înlocuită cu una mai performantă.

Pe lângă aceste avantaje, achiziționarea unei perechi de schiuri second hand poate fi mai prietenoasă cu mediul, deoarece reduce numărul de schiuri noi care trebuie fabricate și contribuie la reducerea deșeurilor.

În plus, Rasport oferă și programul de Buy Back pentru copii, prin care puteți returna echipamentul de ski, schiurile și clăparii, și să obțineți o reducere din valoarea de achiziție în următorii 2 ani.

În concluzie, achiziționarea unei perechi de schi second hand combinat cu o perechi de clăpari noi poate fi o alegere inteligentă economic.