Accesorii trotinetă electrică - utilitate și ajutor

Sezonul trotinetelor s-a întors! Acum, poți să îți reiei drumurile cu partenerul tău preferat. Însă, pentru acest sezon, utilează-ți trotineta cu accesorii trotinetă electrică, pentru a-ți face plimbările mai ușoare și mai plăcute.

Dacă nu ai idei pentru accesorizare, venim în ajutorul tău cu idei de accesorii trotinetă electrică, menite să te ajute în orice situație!

1. Borsetă trotinetă electrică

Pe parcursul plimbărilor tale, o borsetă trotinetă electrică poate să fie de mare ajutor. În funcție de capacitatea pe care o alegi, poți să beneficiezi de spațiu de depozitare suficient. O poți utiliza pentru a-ți depozita diverse obiecte, aceasta este impermeabilă și are un design reflectorizant, ceea ce sporește vizibilitatea pe parcursul nopții. Borseta se atașează de ghidonul trotinetei electrice și nu produce deranj. 

2. Bec trotinetă electrică 

Asigură-te că vizibilitatea ta este sporită, în special în timpul nopții. Printre accesorii trotinetă electrică utile, se numără și bec trotinetă electrică - acesta sporește semnificativ vizibilitatea, dar și siguranța. Pe RaSport.ro găsești lumină trotinetă electrică compatibilă cu diverse modele de trotineta. De asemenea, aceasta se poate atașa și pe bicicleta. 

3. Cheie allen trotinetă electrică + diverse unelte

Cu toții știm că uneltele trebuie să fie mereu la îndemână, pentru a evita diverse probleme în drumul nostru. Achiziționează cheie allen trotinetă electrică - pe lângă 6 dimensiuni de chei allen, setul include și șurubelniță + și -, cheie de 8, 10, 15 mm și 14GE, 2 manete pentru anvelope și un set de plasturi de reparații. Astfel, ai la îndemână toate cele necesare pentru a interveni în cazul în care se întâmplă ceva. Poți să ai în vedere să depozitezi setul multifuncțional în borseta ta! 

Alege să cumperi acum accesorii trotinetă electrică și bucură-te de drumuri fără peripeții. Asigură-ți siguranța și confortul pe parcursul plimbărilor tale - pe RaSport, găsești o gamă largă de accesorii trotinetă electrică, dar și diverse piese de schimb. 

În cazul în care ai nevoie de consultanță în ceea ce privește alegerea de accesorii trotinetă electrică sau piese de schimb potrivite pentru trotineta ta, echipa noastră îți stă la dispoziție! 

Nu uita să ne urmărești și pe pagina de Instagram, pentru a nu rata noutățile!