3 motive pentru care sa alegi schiuri second hand

 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/pmfJcN7RGiw



Zilele trecut mai repede decat ne-am fi asteptat si in curand, ne vom face planuri pentru Craciun si pentru Revelion. Probabil cei mai multi dintre voi abia asteptati iarna si zapada, pentru a va bucura in voie de munte si de sporturile de iarna. Ce-i drept, va intelegem pentru ca si suntem nerabdatori si abia asteptam sa inauguram cum se cuvine noul sezon. 

 

Mai este foarte putin timp, asa ca daca nu aveti inca un echipament complet, va sugeram sa va grabiti si sa alegeti tot ceea ce va trebuie. Iar daca sportul vostru preferat este schiatul, atunci avem o propunere de nerefuzat (speram noi): schiuri second hand. Stim ca este posibil sa fiti reticenti la idee, de aceea va enumeram in continuare trei motive pentru ca sa alegeti schiuri second hand si va garantam ca o sa ne dati dreptate. Cititi in continuare si cu siguranta veti alege schiuri second hand in locul unora noi! 



1.Primul motiv si probabil cel care o sa va convinga este pretul. Daca alegeti schiuri second hand, veti plati mult mai putin pentru modelele preferate, uneori chiar mai putin de jumatate de preturile schiurilor noi. Si suntem convinsi ca oricine isi doreste sa faca economie, indiferent de bugetul avut la dispozitie. Cumparand schiuri second hand, diferenta de bani o veti putea reinvesti si astfel nu va trebui sa mai asteptati pana o sa va cumparati si restul echipamentului. In plus, daca veti comanda dintr-un magazin online, preturile vor fi si mai mici, asa ca oricum ar fi, veti iesi in castig din toate punctele de vedere.

 

2.Veti cumpara modele de schiuri care se gasesc mai greu sau care nu se mai comercializeaza, insa care v-au placut pentru ca le-ati mai incercat. In afara de avantajul banilor, cand cumparati orice produs second hand, veti putea sa va bucurati si de editii limitate sau de produse care nu se mai fabrica, dar care poate au fost foarte populare in momentul in care au aparut.

3.Veti proteja mediul inconjurator. Chiar daca este un subiect nu tocmai discutat in tara noastra, ar trebui sa fim mai constienti de mediul inconjurator si de amprenta fiecaruia. Nu trebuie sa facem schimbari radicale, daca fiecare persoana ar inchide apa de la baie in timp ce se spala pe dinti, daca ar incerca sa recicleze selectiv pe cat posibil si cumpere produse care sunt alternative ale celor din plastic, diferenta ar fi enorma. Trebuie sa ne gandim ca viitorul planetei depinde de fiecare mic gest pe care il facem, chiar daca inseamna de exemplu sa cumparam produse second hand. Cumparand astfel de schiuri, in primul rand evitati ca ele sa ajunga la gunoi. Acestea sunt foarte greu de reciclat, pentru ca nu sunt deseuri obisnuite. In plus, daca va scadea cererea, pentru ca tot mai multe persoane vor cumpara second hand, va scadea si poluarea asociata cu producerea unora noi. Poate parea putin, dar va garantam ca putin de la fiecare persoana va conta enorm.



V-am convins sa alegeti schiuri second hand? Noi speram ca da, indiferent de motivul care v-a declansat dorinta de a cumpara astfel de schiuri.