De ce să alegi echipament ski second hand iarna aceasta?

 

Multe persoane consideră că este scump să practici un sport de iarnă, precum snowboard sau schi. Dar, dacă știi cum să cumperi echipament ski SH, poți să economisești foarte mulți bani și te poți bucura de toate avantajele pe care le oferă un astfel de sport de iarnă.

Desigur, ca și în cazul altor produse second hand, există o serie de lucruri la care trebuie să fii atent pentru a te asigura că faci o afacere bună. Din fericire, noi îți oferim o mulțime de motive pentru care merită să ai încredere în echipamentele de ski sh.

Avantaje echipament ski second hand, Rasport

- Toate produsele SH oferite spre vânzare de Rasport sunt servisate în prealabil de către echipa noastră de specialiști, verificate și în stare perfectă de funcționare.

- Faci economii importante. Acesta este cel mai important avantaj atunci când cumperi echipament ski. Diferența dintre echipamentele noi și cele second hand este consistentă, iar beneficiul este că te poți bucura de aceeași experiență grozavă pe zăpadă cu articole SH de ski și snowboard.

- Oferim garanție pentru toate produsele SH. Garanția are durata unui sezon de iarnă și demonstrează faptul că avem maximă încredere în produsele SH pe care le comercializăm.

- La noi găsești o mulțime de echipamente SH pentru sporturile de iarnă: schiuri, clăpatari, plăci snowboard, boots și altele.

- Toate echipamentele de ski și snowboard SH de pe site-ul nostru au poze reale, ceea ce înseamnă că poți vedea toate urmele de uzură. Suntem foarte transparenți din acest punct de vedere și nu vindem niciodată un echipament ski sh cu defecte ascunse, estetice sau de funcționare. Acesta este unul din motivele solide pentru care clienții se reîntorc la noi în fiecare sezon pentru a-și completa echipamentul de ski și snowboard.

 

Ce echipament ski second hand poți comanda de la Rasport?

  1. Schiuri sh

Aceste schiuri second hand pe care le punem la vânzare au în general o stare foarte bună de funcționare, sunt servisate și perfect funcționale. Au urme de uzură acceptabile, care nu le afectează performanța pe zăpadă. Cea mai importantă parte a schiurilor, talpa, este verificată și servisata. Toate skiurile second hand provin din import, din țări precum Austria, Elveția și Franța.

Pentru oferta actualizată, multe modele și fotografii, click AICI

 

  1. Clăpari sh

La noi găsești clăpari second hand de foarte bună calitate, curați, dezinfectați, cu urme ușoare de uzură care se pot observa și în fotografiile postate pe site, în dreptul fiecărui produs. Optând pentru echipamente de ski SH, cum sunt clăparii, diferența de bani până la valoarea echipamentelor noi va rămâne la tine în buzunar.

Astfel, ai putea să-ți planifici și să-ti permiți mai multe zile de mers la ski, o cazare mai bună într-o stațiune montană nouă sau alte lucruri care contează pentru tine. În rest, îți garantăm că vei putea trăi aceeași experiență pe zăpadă.

Pentru oferta actualizată de clăpari skiuri click AICI

  1. Plăci de snowboard second hand

Când alegi să cumperi echipamente sh pentru snowboard nu doar că vei face economii importante pentru bugetul tău, dar vei contribui și la protejarea mediului înconjurător. Multe echipamente sh de ski și snowboard ar putea ajunge la gunoi înainte de vreme, deși ele pot fi în continuare perfect funcționale, grație unei servisari cu simț de răspundere.

Plăcile din magazinul nostru sunt importate din țări precum Austria și Germania, sunt de foarte bună calitate, cu urme diverse de uzură care pot fi observate chiar și din fotografiile reale postate în dreptul fiecărui model în parte.

 

  1. Plăci snowboard test

Spre deosebire de plăcile de snowboard SH standard, aceste plăci de test prezintă urme de uzură foarte ușoare, pentru că ele au fost doar testate de către rideri. Trimitem plăci snowboard test oriunde în țară sau poți veni în magazinul nostru din Cluj Napoca pentru a ridica modelul preferat.

 

  1. Boots sh

Oferta noastră de echipamente sh pentru ski și snowboard include și boots, cum sunt cei ci boa. Toate perechile sunt curățate, dezinfectate, verificate și ne-am asigurat că sunt în stare bună de utilizare. Au urme fine de uzură, cum ar fi mici zgârieturi sau julituri, dar în ele picioarele sunt foarte bine protejate.

Talpa este rezistentă și construcția solidă astfel că vei putea purta acești boots pentru încă o perioadă lungă de timp. Cel mai important: vei economisi bani, pe care îi vei putea folosi pentru alte proiecte personale sau pentru a înlocui alte piese importante din echipamentul complet pentru sporturile tale preferate de iarnă: ski și snowboard.

Echipamentele sh de ski și snowboard reprezintă modalitatea perfectă de a economisi bani atunci când pui pentru prima dată piciorul pe schiuri sau placă. De asemenea, sunt o soluție foarte bună pentru cei care vor să experimenteze diverse stiluri și dimensiuni de schiuri, pentru cei care adoră adrenalina, dar nu vor să cheltuie prea mult pe echipamente noi de ski și snowboard.