Accesorii trotinetă electrică - cum să personalizezi trotineta Xiaomi

Partenerul tău preferat de drumuri trebuie să-ți reflecte personalitatea. La RaSport găsești diverse accesorii trotinetă electrică, pentru a-ți personaliza trotineta. Iată câteva idei de accesorii trotineta electrică care să te pună în evidență: 

1. Set accesorii trotinetă electrică colorate

Adu o pată de culoare în aventurile tale urbane și achiziționează set accesorii trotinetă electrică care să-ți scoată în evidență personalitatea și partenerul de drum. Setul este compus din 7 accesorii - aripă față, aripă spate, capac manetă frână, manșoane, bumper de protecție, capace iluminare roți, tub înfășurare și 10 șuruburi. 

2. Stickere reflectorizante - accesorii trotinetă electrică

Achiziționează accesorii trotinetă electrică de tip sticker reflectorizant și bucură-te de un nou aspect al trotinetei. Pe lângă aspectul decorativ, stickerele asigură și vizibilitate pe parcursul deplasărilor tale. 

 

3. Accesorii trotineta electrică colorate - cauciucuri

Dacă te-ai decis că vrei să ieși din anonimat, alege să-ți accesorizezi trotineta cu cauciucuri colorate. La RaSport găsești cauciuc plin colorat - acesta prezintă rezistență la uzură și fisuri și are o durabilitate ridicată. 

Nu uita să ne urmărești și pe pagina de Instagram, pentru a nu rata noutățile.