Cască ski Cairn - Calitate și confort pe pârtie

Înainte de a-ți începe aventura pe pârtie, este necesar să te asiguri că echipamentul tău îți oferă protecția necesară. Completează-ți echipamentul cu o cască ski de calitate, care să îți asigure protecție, dar și confort. 

Măsurile de siguranță sunt un factor esențial, atunci când te afli pe pârtie. Datorită eventualelor accidentări care se pot produce, este foarte important să te asiguri că în componența de echipament ski pe care îl deții, se află și o cască ski care îți poate îndeplini nevoile. 

Ce cască ski să alegi

Pe piață există o varietate de brand-uri, însă este esențial să știi cum să faci alegerile potrivite pentru tine. 

La RaSport, specialiștii recomandă să te îndrepți spre căști ski de la Cairn. Acest brand oferă o gamă largă de căști ski pentru femei, bărbați, dar și pentru copii. Indiferent de tipul de schi pe care îl preferi, Cairn garantează o siguranță optimă cu tehnologie avansată, fără a face compromisuri la confort și stil.

Cu o istorie care începe din anul 1938, brand-ul Cairn a reușit să ajungă la stadiul de lider de piață, în ceea ce privește protecția pentru sporturile de iarnă. Datorită tehnologiilor aplicate în timpul fabricării de echipament ski, ai parte de satisfacerea tuturor nevoilor. 

Cum alegi cască ski potrivită pentru tine 

În primul rând, alege o cască ski care să respecte normele de siguranță. Este esențial să verifici dacă casca pentru care optezi este aprobată conform standardului european EN1077. În cazul unui impact, acest standard garantează un nivel de protecție adecvat pentru schiul alpin sau schi de tură. 

În aceeași măsură, este important să te simți confortabil în casca pe care ai ales-o. Este recomandat să probezi o cască înainte de a o achiziționa. Optează pentru o cască ski cu un sistem de reglare a mărimii, astfel îți va fi mai ușor să o adaptezi. De altfel, este recomandat să alegi o cască cu sistem de ventilație activă. Astfel, vei rămâne mereu într-un mediu uscat, chiar și atunci când temperaturile sunt mai ridicate.

O cască confortabilă este una ușoară, așa că nu te va deranja și nu o vei simți când schiezi. Aruncă o privire la opțiunile de confort disponibile pe casca pe care o testezi:

  • cataramă reglabilă cu protecție pentru bărbie;
  • căptușeală integrată detașabilă;
  • spumă antibacteriană;
  • căști cu sistem OSS (Optimized Sound System) sau V-FIT pentru a preveni presiunea resimțită la nivelul urechilor.

Cairn oferă toate aceste caracteristici, pentru a-ți oferi o experiență plăcută pe pârtie.

În magazinul RaSport, vei găsi articole sport de calitate înaltă, la prețuri accesibile, pentru a avea un echipament ski complet. Experții noștri sunt mereu la dispoziția ta, pentru a se asigura că ai toate informațiile necesare la îndemână.

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook pentru a nu rata noutățile.