Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • Ski Atomic Redster J2 Set J01 Red/Black + Legături picture - 1
  • Ski Atomic Redster J2 Set J01 Red/Black + Legături picture - 2
  • Ski Atomic Redster J2 Set J01 Red/Black + Legături picture - 1
  • Ski Atomic Redster J2 Set J01 Red/Black + Legături picture - 2

Ski Atomic Redster J2 Set J01 Red/Black + Legături

Cod produs: Ski Atomic Redster J2 Set J01 Red/Black + Legături

Preț recomandat: 919.00 Lei

590.00 Lei

Pentru a vă ajusta legăturile, introduceți următoarele informații

Question mark icon Pentru a vă putea regla legăturile de schi, vă rugăm să verificați dacă ați introdus dimensiunea clăparii în mm (de ex. 350 mm) și nu dimensiunea interioară (ex. 27,5). Dimensiunea in milimetri (mm) este imprimata pe talpa sau in exteriorul tocului ghetei.
Additional info:

Schiurile Atomic Redster J2 sunt ideale pentru juniorii ce doresc să ducă skiatul la un nivel superior. Datorită tehnologiei Bend-X, virajele vor fi inițiate cu ușurință, contactul cu zăpada va fi unul ferm, schiorul putând fi oricât de ușor.

Caracteristici

Talie 68 mm

Rază 12 m

Bend-X Technology - schiurile prezintă o zonă specială de flexie în zona legăturilor, permițând flexia ușoară a schiurilor și generând contact excelent cu zăpada. Schiurile cu tehnologia Bend-X sunt destinate juniorilor, fetelor sau schiorilor începători.

Full Cap - construcție fără pereți laterali, în care stratul superior al schiurilor se răsfrânge peste părțile laterale, conducând la un control facil.

Densolite Core - interiorul (miezul) schiurilor este făcut dintr-o spumă specială care amortizează ți absoarbe vibrațiile, astfel încât să reducă la minim efortul depus pentru controlul schiurilor. Densolite Core se regăsește la schiurile pentru copii, juniori sau începători.

All Mountain Rocker - Rocker-ul se referă la partea sau părțile concave ale unui schi, de obicei la zona din față a schiurilor, din punctul de contact cu zăpada și până în vârf. în mod identic, sunt modele de schiuri care au si partea din spate ridicata, pentru a permite mersul cu spatele (pentru schiorii de freestyle si freeride) sau pentru o flotatie imbunatatita in zapada proaspata (powder).

 

 

Această pereche de schiuri Atomic vin însoțite de o pereche de legături Salomon DIN 7.5 sau Atomic DIN 5.5.

  • TRANSPORT GRATUIT la comenzile de peste 299 de lei din Romania
  • Cost transport de 15 lei la comenzi sub 299 lei  prin Easy Box sau 19 lei prin Sameday
  • Comandă astăzi până în ora 14:00 și mâine poți primi coletul (în zile lucrătoare);
  • Plata se poate face prin RAMBURS, la primirea coletului, sau prin Card Bancar.

La RaSport, cumperi fără griji! Dacă nu ți se potrivește mărimea sau nu îți place produsul, îl poți SCHIMBA sau RETURNA în termen de 14 zile!

Pentru returnarea produselor este necesar să completezi FORMULARUL DE RETUR de pe site.

Trimiteți coletul înapoi prin Sameday (tel 0758.523.548), cu plata transportului la destinatar ( Sc White Rasnow Invest Srl), la adresa str. Aurel Vlaicu, nr. 1, Magazin RaSport, Cluj Napoca, tel 0758.523.548. Taxa de retur sau schimb este de 19 lei reprezentând taxa de transport.

0.00
Rating mediu
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta
Ultimele produse vizionate
Arrow up icon