Informatii utileAdresa magazinului (punct de lucru):
RaSport:
Mun. Cluj Napoca ,str Aurel Vlaicu nr 1 (Sens Giratoriu -Marasti )
INTRODUCERE
Pagina www.rasport.ro şi intregul sau continut reprezinta integral proprietatea intelectuala a societatii comerciale SC White Rasnow Invest SRL .Reproducerea informatiilor din cadrul site-ului este strict interzisa fara acordul proprietarului si se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Tentativele de accesare administrativa a site-ului si alte tentative de blocare ale acestuia sunt considerate frauduloase si pot declansa urmarirea penala.
In vederea utilizarii acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati in totalitate termenii si conditiile de confidentialitate detaliate mai jos. Utilizarea in continuare a acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare, nu creeaza obligatii contractuale si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul pe care il prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram. Totodata White Rasnow Invest SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire si/sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile, etc.
LIVRARE SI PLATA
Toate produsele de pe site-ul www.rasport.ro au pretul afisat in lei (RON), cu TVA inclus, pret ce nu include taxele de transport si ramburs, pe care cumparatorul trebuie sa le suporte, in cazul in care comanda nu depaseste valoarea de 199 RON. La comenzi in valoare mai mare de 199 RON, livrarea este gratuita. Toate modificarile de pret, reducerile sau promotiile vor fi mentionate in mod explicit in descrierea produsului.
Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metoda, cu personalul firmei SC White Rasnow Invest SRL., nu constituie acceptari ferme ale comenzii si nu semnifica incheierea contractului la distanta.
Livrarea produselor comandate pe site-ul nostru se face in urmatoarea zi lucratoare fata de momentul plasarii comenzii. Sunteti instiintat printr-un email in momentul in care produsele comandate au fost predate agentului de curier rapid. Durata de livrare este de 1-2 zile din momentul primirii emailului de instiintare a expeditiei, pentru zonele acoperite de firma de curierat rapid (90% din teritoriul Romaniei). Comenzile inregistrate sambata si duminica vor fi expediate luni, livrarea se va face marti sau miercuri, in functie de locatia clientului.
In cazuri exceptionale, livrarea poate dura mai mult, iar atunci veti fi instiintat telefonic despre acest lucru. Timpul de procesare a comenzii este de o zi lucratoare.
Produsele sunt impachetate conform cerintelor firmei de curierat si sunt asigurate pe timpul transportului, pana in momentul livrarii. Constatarile referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenta agentului curier. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid prin firma Fan Courier. In cazul in care localitatea dvs. nu este in lista Fan Courier, puteti opta pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii. In ziua in care agentul de curierat va livra produsul, veti fi contactat telefonic pentru a stabili unde doriti sa fie efectuata livrarea. Astfel, puteti alege o alta adresa de livrare, daca nu sunteti disponibil la adresa specificata.
La comenzi in valoare mai mare de 199 RON, livrarea este gratuita. La comenzile care nu depasesc valoarea de 199 RON tariful de livrare este 20 RON/comanda. Aceasta valoare se va adauga in factura proforma generata la finalizara comenzii. Astfel, daca alegeti sa platiti prin transfer bancar / ordin de plata, nu va mai fi nevoie sa achitati costul de livrare in momentul livrarii coletului.
RaSport isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu persoanele ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul comenzilor livrari refuzate. Deasemenea, RaSport isi rezerva dreptul de a le bloca accesul acestora la site.
Plata produselor achizitionate de pe site-ul rasport.ro poate fi facuta in 4 moduri:
- Ramburs: comanda este achitata agentului de curierat rapid în momentul in care i se livreaza produsele comandate.
- Numerar/card : in cazul in care ridicati produsului de la magazinul nostru din Cluj Napoca, str Aurel Vlaicu nr 1
- Transfer bancar / ordin de plata: plata se efectueaza în maxim 3 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii .
-Card/Rate :-pe site ,dupa efectuarea comenzii se poate efectua plata cu cardul si alegerea a pana 6 rate fara dobanda :
Confirmarea plaţii se face prin email la adresa contact@rasport.ro. Comanda este procesata dupa confirmarea platii.
RETURNAREA PRODUSELOR
Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform prevederilor O.G. 130/2000, cu modificările ulterioare. Acestea se pot returna, cu ambalajul original, cu toate accesoriile si consumabilele si in aceeasi stare in care au fost receptionate, impreuna cu factura in original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. In funcție de stocul existent, firma Sc White Rasnow Invest Srl ofera urmatoarele optiuni clientului:
- de a inlocui produsul cu altul de aceasi valoare
- de a repara produsul, sau
- de a returna contravaloarea produsului , in cel mult 14 de zile de la primirea acestuia
Conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau consum (la consumabile), etc. RaSport nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul, montajul executat de client, şi nici nu acceptă returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.
De asemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediul magazinului SC White Rasnow Invest Srl nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 14 zile, intrucat acest mod de livrare nu poate fi considerat comert la distanta.
CALITATEA PRODUSELOR
Nici pretul, nici specificatiile tehnice prezente pe site nu reprezinta în vreun fel obligatie contractuala, iar acestea pot fi schimbate fara o notificare prealabilă. Toate fotografiile produselor au caracter strict informativ; pot exista diferente intre pozele prezentate pe site si produsele respective sau acestea pot contine accesorii neincluse in pretul afisat.
GARANTIA PRODUSELOR
Produsele noi achizitionate prin intermediul site-ului www.rasport.ro beneficiaza de garantia acordata de fiecare producator sau distribuitor partener, in conformitate cu legislatia in vigoare. Produsele folosite (second-hand) nu beneficiaza de garantie.
Garantia este valabila de la data achizitionarii produsului, se aplica numai clientului initial, nu este transferabila si se limiteaza la repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia in functie de stocul existent.
Garantia nu acopera situatii precum: uzura fireasca aparuta in timp, asamblarea incorecta, intretinerea in neconformitate cu recomandarile producatorului, montarea unor componente sau accesorii necompatibile cu produsul sau care au alta destinatie, accidente, abuzuri sau neglijente.
Garantia se pierde in cazul in care produsul achizitionat este folosit in alte scopuri decat cele recomandate de catre producator. Pentru a putea beneficia de garantie, produsul trebuie sa fie insotit, in mod obligatoriu, de bon sau factura fiscala si, dupa caz, de certificatul de garantie valabil si de o copie a actului de identitate a cumparatorului.
In cazul coletelor livrate prin Fan Courier, SC White Rasnow Invest Srl nu ofera despagubiri materiale si nu schimba produsele ce au fost avariate in timpul transportului. Este responsabilitatea dvs., in calitate de client, sa verificati cu atentie coletul in momentul primirii, iar daca observati urme de lovire de orice natura, va rugam sa consemnati imediat pe documentul de transport (AWB) si sa formulati imediat o reclamatie telefonica la sediul central al Fan Courier.
PRETURI SI PROMOTII
RaSport isi rezerva dreptul de a stabili regulamentele promoţiilor si a concursurilor pe care le organizeaza, respectand legislatia in vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului www.rasport.ro
Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Intotdeauna este valabila reducerea cu valoarea cea mai mare. De asemenea, atat promotiile cat si preturile promotionale se aplica doar comenzilor inregistrate pe site in intervalul de timp in care promotia este valabila si in limita stocului disponibil.
SC White Rasnow Invest SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor oferite la promotie si o poate întrerupe sau anula in orice moment fara a fi necesara vreo notificare prealabila
Care sunt drepturile dvs si cum pot fi exercitate?
Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficiati de drepturi aditionale:
- Dreptul la informare - puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs personale;
- Dreptul la rectificare - puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;
- Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") - puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
- Dreptul la restrictionarea prelucrarii - puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
- Dreptul de opozitie - va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.
- Dreptul la portabilitatea datelor - puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi cititi automat, sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
- Dreptul de a depune plangere - aveti dreptul de a depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
- Dreptul de retragere a consimtamantului - in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., vi-l puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila.
Va reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul RaSport cu protecția datelor prin transmiterea solicitarii dvs. prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
- prin e-mail la adresa: contact@rasport.ro
- prin poștă sau curier la adresa: str Autel Vlaicu nr 1 ,Cluj Napoca
- prin telefon: 0758.523.548
CONTINUT SI COPYRIGHT
Site-ul www.rasport.ro este proprietatea integrala a SC White Rasnow Invest SRL, drept urmare intregul continut este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996), precum si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Toti vizitatorii site-ului se obliga astfel sa respecte drepturile de autor si sa nu foloseasca fara acordul prealabil al SC White Rasnow Invest SRL nici un text, imagine, element grafic, simbol sau alte asemenea date. Orice fel de abatere va fi raportata organelor competente si se va sanctiona conform legilor in vigoare.
DISPOZITII FINALE
Orice neintelegere va fi rezolvata pe cale amiabila. In caz contrar, se va apela la instanta de judecata din municipiul Cluj Napoca, societatea noastra avand sediul social in judetul Cluj.
SC White Rasnow Invest SRL isi rezerva dreptul de a efectua modificari ulterioare tuturor prevederilor mai sus prezentate, dar si orice alte modificari asupra structurii si continututlui site-ului www.rasport.ro, fara a avea obligatia de a anunta in prealabil utilizatorii acestui site..

Daca una sau mai multe din clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de motiv, aceasta clauza nu va afecta in niciun fel valabilitatea celorlalte clauze.
Nu ne asumam raspunderea pentru situatiile ce pot aparea din cauza erorilor de software sau a defectiunilor tehnice ce pot interveni la server.

Pentru orice fel de nelamuriri, ne poti contacta pe e-mail la adresa: contact@rasport.ro sau tel 0758523548 .

Aboneaza-te la newsletter

Urmariti-ne pe

  Produsul a fost adaugat in cos