Clapari pentru copii ,dezinfectati marimi de la 24 la 42.5 . La RaSport beneficiezi de Programul de Buy-Back -detalii https://www.rasport.ro/buy-back-online-junior.htm

Atunci cand copii sunt la un nivel de INCEPATOR (sau nu au inca pozitia corecta de ski) la alegerea claparilor sa adaugati un numar ,un numar jumate la marimea claparului ,fata de marimea pe care o poarta la pantofii de zi cu zi (de exemplu daca la pantof poarta 28 ,atunci la clapar sa alegeti 29-29.5) .

Toti claparii au fost dezinfectati inainte de a fi comercializati!

  Produsul a fost adaugat in cos

Clapari Lange ASJ 60 Csh 3442

Clapari Lange ASJ 60 Csh 3442

220.00 Lei

Producator: Lange

Cod produs: Clapari Lange ASJ 60 Csh 3442

Disponibilitate: In showroom
  • Marime
  • Cantitate

Denumire:Lange ASJ 60

Marca: Lange

Marime Mondopoint:24.5

Marime EU:38.5

Lungimea Talpii:286 mm

Informatii generale :Stare generala buna. Toti claparii au fost incercati si dezinfectati, toate clemele sunt functionale. Uzura usoara, eventuale mici julituri pe suprafata exterioara .Claparii provin din Austria/Franta.

Informatii transport si plata:  Produsul se poate ridica din magazinul nostru din Cluj Napoca sau se poate livra prin curier.  In cazul in care nu sunteti multumit de produs, il puteti returna in termen de 15 zile.

Atentie !!!

Atunci cand sunteti la nivel incepator (sau nu aveti inca pozitia corecta de ski)si alegeti claparii, sa adaugati un numar ,un numar jumatate la marimea claparului, fata de marimea pe care o purtati la pantofii de zi cu zi. (de exemplu daca la pantof purtati marimea 42 ,atunci veti alege la clapari marimea 43-43,5)

Echipa Rasport va ofera garantia unor produse de calitate, verificate de echipa noastra inainte de fiecare livrare.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

Aboneaza-te la newsletter

Urmariti-ne pe

  Produsul a fost adaugat in cos