Descriere statiune

Megastatiunea Portes du Soleil este una dintre cele mai mari regiuni de schi din lume.

Uneste 12 statiuni de schi din 2 tari:
Elvetia: Champery, Morgins, Torgon, Val-d'Illiez - The Crosets, Champoussin Frante: Abondance, Avoriaz, Chatel, La Chapelle d'Abondance, Les Gets, Montriond, Morzine, St Jean d'Aulps

In total ofera 555 km de partii de schi, accesibile cu un singur skipass combinat. Datorita faptului ca intrarea in Elvetia este posibila si pe baza de CI, nu aveti nevoie de pasaport. Va recomandam, sa aveti la Dvs. actele si in timpul schiului.

Poarta Soarelui, datorita amplasarii ideala intre lacul Geneva si Mont - Blanc, beneficiaza de cantitati mari de zapada: in general 8m/sezon!

Megastatiunea este cautata si de catre snowboarderi. Ofera 9 snowparkuri si posibilitati de freeride.

Statiunea Avoriaz este o statiune tipica franceza, construita pentru schiori. Ca si unitati de cazare ofera multe case de apartamente si mai putine hoteluri. Insa fiecare unitate de cazare se afla langa partie, fiind accesibile pe schiuri!

 

Localitatea Morzine este situat in vale, "sub" Avoriaz. Recaomandam turistilor care cauta atmosfera franceza, intr - o locatie cu un fleur deosebit si restaurante excelente. Aici gasiti mai multe hoteluri decat "sus" in Avoriaz!